ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα! Με πάθος και συγκέντρωση για το πρώτο διπλό της χρονιάς! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Σε μία… αφιλόξενη έδρα, σαν αυτή των Τρικάλων, ο Άρης του Δημήτρη Σπανού θέλει σήμερα (15:00,ΕΡΤ3)τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι “κιτρινόμαυροι” γνωρίζουν ότι ο δείκτης δυσκολίας συγκριτικά με την πρεμιέρα έχει ανέβει κατακόρυφα, ωστόσο, με συγκέντρωση και πάθος στο παιχνίδι τους, θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μία σημαντική νίκη ψυχολογίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Απέναντι σε μία ομάδα με βλέψεις φέτος για άνοδο, που μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Παναχαϊκή θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο σήμερα και θα “καίγεται” για τη νίκη, αν δεν θέλει να μείνει από πολύ νωρίς μακριά στο “κυνήγι” των δύο προνομιούχων θέσεων για προβιβασμό στην πρώτη κατηγορία.

Μοναδικά προβλήματα για τον Δημήτρη Σπανό, οι Γιώργος Βλαεριάνος και Νίκος Τσουμάνης, που δεν ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και έμειναν εκτός αποστολής.

Ο 48χρονος προπονητής πήρε μαζί του συνολικά 20 ποδ0σφαιριστές, οι οποίοι είναι οι:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ντάρσι Νέτο, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Στεφάνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Πασάς, Κάσσος, Καπνίδης, Τζανακάκης, Μπούρμπος, Μαραγκός, Μουμίν, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ντούνης.

To Top