Έφαγε τεχνική ποινή γιατί παρέδωσε ένα μπουλόνι!

Ο διαιτητής Αναστόπουλος έδωσε τεχνική ποινή στον πάγκο του Άρη, η οποία χρεώθηκε στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη στο ημίχρονο του αγώνα. Γιατί; Διότι ο κ. Δαμιανίδης πήγε στη γραμματεία και ζήτησε να… ζήσουν τα μέλη της αποστολής. Τι κρατούσε μαζί του; Ένα μπουλόνι που ίσως έφτανε και το μισό κιλό!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ως αρχηγός της αποστολής του Άρη ζήτησε προστασία από την συνεχή ρίψη αντικειμένων προς τον πάγκο της ομάδας. Μπουλόνια, βίδες, μπουκάλια και όλα τα… καλά του κόσμου πετάχτηκαν στον πάγκο του Άρη.

Στο τέλος του ημιχρόνου ο κ. Δαμιανίδης πήρε ένα μπουλόνι και το πήγε στη γραμματεία. Είπε στον κ. Αναστόπουλο ότι πρέπει να προστατευτεί ο Άρης από τους ανεγκέφαλους που συνεχώς σημάδευαν τα μέλη της αποστολής των κίτρινων και δέχτηκε τεχνική ποινή, επειδή τυπικά δεν είχε… δικαίωμα να πάει να διαμαρτυρηθεί. Άρα οι διαιτητές… εφάρμοσαν τον κανονισμό! Συγχαρητήρια!

Πότε θα δεχτεί τεχνική ποινή άραγε ο Σούλης Μαρκόπουλος για τις ακραίες αντιδράσεις και συμπεριφορές του στον πάγκο, στην πλειοψηφία των σφυριγμάτων κατά της ομάδας του; Άλλη μια απορία…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top