ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έφεση και από Αιγινιακό, στο Διαιτητικό η Βέροια

Σε δεύτερο βαθμό προσπαθεί να διεκδικήσει την εξασφάλιση της άδειας ενόψει του νέου πρωταθλήματος ο Αιγινιακός. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η ομάδα του Αιγινίου, που εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Θωμά Σβαρνόπουλο, κατέθεσε τη Δευτέρα (17/07) τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και το παράβολο των 3.500 ευρώ για την έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Υπενθυμίζεται ότι δεν πήραν άδεια λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ΙΚΑ, Εφορία, αλλά και ληξιπρόθεσμων οφειλών προς εργαζομένους. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο νομικός, Κίμων Ευαγγελάτος και η πλευρά του Αιγινιακού δηλώνει αισιόδοξη πως η ομάδα θα πάρει την άδεια, αφού έχουν ήδη τακτοποιηθεί οι εκκρεμότητες.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο εκδικάζεται την Τρίτη (18/07) η έφεση της Βέροιας κατά της απόφασης απαγόρευσης μεταγραφών.

Η Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ έχει πάρει απόφαση απαγόρευσης μεταγραφών για τους «κυανέρυθρους» και εκτιμάται ότι το ζήτημα θα λυθεί. Την Τρίτη (18/07), πάντως, έχει προγραμματιστεί η συζήτηση της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 18/7/2017 και ώρες 15:30 & 16:00 θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

Έφεση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατά της υπ΄ αριθμόν 312/2017 απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ και του ποδοσφαιριστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΖΙΩΡΑ (ώρα 15:30)».

To Top