ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συγκίνηση στο φιλικό μνήμης των βετεράνων του Άρη για τον Άλκη Καμπανό στη Βέροια (video-photos)

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο φιλικό παιχνίδι των βετεράνων του Άρη που έδωσαν στη Βέροια χθες το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Άλκη Καμπανού και με σκοπό την ευαισθητοποίηση των οπαδών ενάντια στη βία των γηπέδων, ενώ παρόντες στο γήπεδο ήταν και οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο γνωστός Ημαθιώτης δημοσιογράφος και συγγραφέας Κώστας Μπλιάτκας, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους εκλιπόντες των δύο ομάδων.

Οι άλλοτε σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, φωτογραφήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και στην συνέχεια αγωνίστηκαν προσφέροντας όμορφο θέαμα, εξαίρετο ποδόσφαιρο και υπέροχα γκολ, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές!

Για την ιστορία, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-2 με τους Θωμά Τρούπκο και Άγγελο Χαριστέα να βρίσκουν δίχτυα από δύο φορές!

Με τους παλαίμαχους της Βέροιας αγωνίστηκαν οι: Καντιμοίρης, Χωλόπουλος, Ματζιαρίδης, Ζαρογιάννης, Μελετίδης, Μαραγκός, Μίλης, Ουλσουζίδης Πόλυς, Κολεσίδης, Παπατζίκος, Παπαδόπουλος Στηβ, Βεζυργιαννόπουλος, Στεργιόπουλος, Ελευθεριάδης, Τρούπκος, Παπανώτας, Περαχωρίτης, Υφαντίδης, Τσαλουχίδης, Καστανιώτης, Τσιούχας, Μπαλάφας, Βεργώνης. Προπονητής ο Γιώργος Χατζάρας.

Από πλευράς Άρη έπαιξαν οι: Τολούδης, Καρατζιοβαλής, Βένος, Χατζόγλου, Κούης, Κασας, Γόγολος, Ζαχόπουλος, Πασαλής, Ηπειρώτης, Γκανάτσιος, Εμμανουηλίδης, Σίτσας, Χαριστέας, Τζιφόπουλος, Γούναρης, Δράμπης, Μπακογιάννης, Παρτάλης, Σουργουτσης, Γιουραλης, Ηλιόπουλος, Κολτσίδας, Μελισσάς, Καραλιόπουλος. Προπονητής ο Κώστας Τσίλιος.

Δείτε σχετικό βίντεο από το kerkidasport.gr:

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ sportsfan.gr ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

To Top