Η κρίσιμη μέρα για τα πλέι οφ και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Σήμερα θα γίνει γνωστό τις αλλαγές θα προκύψουν στο πρόγραμμα των πλέι οφ και κατ’ επέκταση και στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Είναι δηλαδή μια ημέρα σημαντική για τον Άρη.

Αυτή τη στιγμή τα σενάρια που υπάρχουν είναι τα εξής: Το πρώτο αναφέρει πως το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που έχει αναβληθεί θα γίνει στις 12 Μαΐου και οι τελευταίες δύο αγωνιστικές των πλέι οφ θα πραγματοποιηθούν στις 15 και στις 18 του μήνα, κάτι που θα σημαίνει πως ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στις 25 Μαΐου. Αυτό το σενάρια έχει περισσότερες πιθανότητες κι αυτό γιατί ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στον τελικό του Europa Conference League δεν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές στο πρόγραμμα.

Το δεύτερο σενάριο είναι να γίνει κανονικά η αγωνιστική στις 12 Μαΐου και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να μπει στις 15 του μήνα. Τότε ο τελικός μπορεί να γίνει στις 18 Μαΐου και η τελευταία αγωνιστική να πραγματοποιηθεί στις 25 του μήνα. Ωστόσο αυτό το σενάριο θα φέρει αθέμιτο ανταγωνισμό για το πρωτάθλημα, ενώ αν συμβεί κάτι τέτοιο και ο Ολυμπιακός φτάσει στον τελικό, τότε θα πρέπει να παίξει μετά από τρεις μέρες, αφού είναι προγραμματισμένος για τις 29 του μήνα. Άρα δεν θα μπορεί να παίξει στις 25.

To Top