Έφεση του Βόλου στην ΕΠΟ: «Ορίστε το παιχνίδι με τον Άρη σε 48 ώρες»!

Έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά της αρνήσεως της Super League της 16ης Σεπτεμβρίου να ορίσει με 48ωρη προθεσμία τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον κατέθεσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

 

Όλα τα ένδικα μέσα που μπορεί θα χρησιμοποιήσει η Βολιώτικη ΠΑΕ μετά τη σημερινή (21/9) απόφαση του Διοικητικού Εφετείου με την οποία γίνεται δεκτό το αίτημα της ΓΓΑ για αναστολή των ασφαλιστικών μέτρων του Βόλου και της Καβάλας.

 

Όπως αποκάλυψε ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Βόλου Θανάσης Χαρμάνης, με δηλώσεις του στον «ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας» 89.5, εκτός από την έφεση στη Δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ ακολουθεί επίσης ενημέρωση στην UEFA και στη FIFA, αλλά και όλων των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών που συμμετέχουν στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος:

«Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια μία προσωρινής διαταγής της 26ης Αυγούστου που πήραμε από μία πρόεδρο πιο έμπειρη. Η απόφαση αυτή την ακυρώνει. Δίνουμε έναν άνισο αγώνα και αυτό έχει εμπεδωθεί,. Το έχει καταλάβει όλος ο κόσμος. Δεν τα βάζουμε ούτε με τη δικαιοσύνη ούτε με τα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα, αλλά με ένα ισχυρότερο αντίπαλο. Ο αγώνας συνεχίζεται. Κατατέθηκε έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων κατά της αρνήσεως της Super League της 16ης Σεπτεμβρίου να ορίσει με 48ωρη προθεσμία τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Άρη. Πιστεύω η ΕΠΟ να εκδικάσει την έφεσή μας το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα- Τρίτη.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να παραμείνει ο Ολυμπιακός Βόλου στη Super League. Θα κληθεί να ανατρέψει τη δική της απόφαση και να μη παίζει ο Βόλος στη Super League. Θα κληθεί, επίσης, να απαντήσει αν ισχύει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

 

Η επόμενη ενέργεια σήμερα είναι να ενημερωθεί η FIFA για τις τελευταίες δηλώσεις του συμβούλου της ΕΠΟ, κ. Χατζηαποστόλου, και για τα δημοσιεύματα που υπήρχαν σε “Καθημερινή” και “Ελευθεροτυπία” για το ρόλο της ΕΕΑ.

 

Παράλληλα με την UEFA θα ενημερωθούν και όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Θα υπάρξει άμεση ενημέρωση, ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Αναγκαζόμαστε να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ΠΑΕ με όποιο θεμιτό τρόπο μπορεί να αντιμετωπίσει τα αθέμιτα μέσα που χρησιμοποιούν οι άλλοι. Δεν υποστέλλεται η σημαία του αγώνα. Θα συνεχίσουμε».

To Top