Η Λέσχη (και) για τα στημένα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Μια ακόμη διάκριση ευρωπαϊκής εμβέλειας για την Λέσχη Φίλων Άρη, η οποία προσκλήθηκε και θα παρακολουθήσει την Ημερίδα που διοργανώνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η FARE (Football Against Racism in Europe) με θέμα «Fighting Fraud and Discrimination in Sport» την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011.

 

Όπως ενημέρωσε η Λέσχη: «Ομιλητές, μεταξύ άλλων, στην Ημερίδα είναι η κ. Ανδρούλα Βασιλείου, Κοινοτική Επίτροπός σε θέματα Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο κ. Robert Hauschild, Επικεφαλής της Μονάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Europol, o κ. William Gaillard, Σύμβουλος του Προέδρου της UEFA, κ.α.».

 

Παράλληλα, στους ομιλητές αλλά και σε όλους τους προσκεκλημένους της Ημερίδας, η Λέσχη Φίλων Άρη θα παραδώσει Συνοπτική Εκθεση (με το απαραίτητο υλικό) των συμβάντων και των εξελίξεων, σε ό,τι αφορά τους στημένους αγώνες, το τελευταίο τετράμηνο στην Ελλάδα καθώς και την αντιμετώπιση που επιδεικνύουν στο εκφυλιστικό αυτό φαινόμενο οι φορείς του Ελληνικού ποδόσφαιρου, οι φορείς της Ελληνικής πολιτείας, οι Δικαστικές και λοιπές αρχές.

To Top