Έφθασε η πιο… μεγάλη βδομάδα! Η ώρα των ανακοινώσεων και των αποκαλύψεων για τη νέα σελίδα στο μπάσκετ!

Η βδομάδα που ο κόσμος του Άρη περιμένει όσο τίποτα άλλο τις τελευταίες 20 μέρες έφτασε. Είναι η εβδομάδα των αποκαλύψεων, πιθανώς και η χρονική στιγμή που οι κίτρινοι αλλάζουν σελίδα στην μπασκετική ιστορία τους με την έλευση επενδυτή.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, και από την πλευρά της ΚΑΕ και από την πλευρά των εκπροσώπων του υποψήφιου επενδυτή, αύριο ή την Τετάρτη ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ και του οποίου το όνομα κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό από τη ρήτρα εμπιστευτικότητας, θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Με την άφιξή του οι διαπραγματεύσεις μπαίνουν στην τελική τους ευθεία για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Η παρουσία του επιχειρηματία, που έχει ήδη καταβάλλει στην ΚΑΕ ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, θα δρομολογήσει το φινάλε των συζητήσεων και την αρχή μιας νέας κατάστασης.

Εφόσον όλα κυλήσουν βάσει του προγραμματισμού που έχει γίνει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας θα παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη και λογικά μέχρι τότε θα έχει επισημοποιηθεί η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της ΚΑΕ.

Είναι μια βδομάδα ιδιαίτερα σημαντική για το μπασκετικό τμήμα, που προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια του, όμως οι συμφωνίες εδραιοποιούνται όταν μπουν οι υπογραφές, γι’ αυτό και απαιτείται από όλους λίγες… ώρες υπομονής ακόμα.

To Top