Αναζητά λύσεις… ανάγκης μετά την απερισκεψία του Γεωργιάδη

Δεν συγκράτησε τα νεύρα του και δέχθηκε μία αδικαιολόγητη κάρτα με την οποία χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς…

Ο Νίκος Γεωργιάδης… ξέσπασε κατά του διαιτητή της αναμέτρησης Συμεωνίδη μετά από σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου αμυντικού στον Καλογέρη με αποτέλεσμα αυτός να του δείξει δικαιολογημένα την κίτρινη κάρτα που ήταν αισίως η 7η στο φετινό πρωτάθλημα.

Χάρις σε αυτή η χρονιά για τον έμπειρο αμυντικό του Άρη τελειώνει πρόωρα, καθώς θα απουσιάσει από τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με Καβάλα και Ορφέα Ελευθερούπολης.

Η απουσία του δημιουργεί ταυτόχρονα μεγάλο προβληματισμό αναφορικά με το κενό που αφήνει πίσω του στην ενδεκάδα του Άρη, καθώς πέραν του ίδιου δεν υπάρχει παίκτης που αν είναι φύση και θέση δεξιός μπακ.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα αναγκαστεί τις επόμενες μέρες ενόψει Καβάλας να προχωρήσει σε δοκιμές και… αλχημείες, προκειμένου να καλύψει επάξια το κενό του Γεωργιάδη.

Θα αναζητηθούν λύσεις… ανάγκης από το υπάρχον ρόστερ με τον 58χρονο τεχνικό να έχει ωστόσο την εμπειρία από το πρόσφατο παρελθόν του πως να διαχειριστεί αυτού του είδους την κατάσταση.

Στο παιχνίδι με την Αρναία, απόντος του Γεωργιάδη στο δεξί άκρο αγωνίστηκε ο Φερνάντες, ενώ παλαιότερα έχουν καλύψει τη θέση και οι Λιόνης και Γκίνο, παρότι κανενός εκ των τριών δεν είναι η φυσική θέση.

To Top