Στην Αλεξανδρούπολη “έγραψε”, στην Δράμα το έχασε…

Δύο διαφορετικά παιχνίδια, ίδιες ευκαιρίες, διαφορετική κατάληξη…

Ο Άρης του δεύτερου γύρου μετρά αισίως 12 νίκες και μόλις μία ήττα. Αυτή στην Δράμα, που δίχως υπερβολές ευθύνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό για το γεγονός ότι ο Άρης ακόμα και τώρα, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, κυνηγάει στην βαθμολογία τον Πανσερραϊκό.

Δίχως να ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος για εκείνο το αποτέλεσμα, ο Γκαέλ Ν΄Λουντούλου ήταν οι μοιραίος παίκτης του Άρη σε εκείνη την αναμέτρηση, καθώς στο 55′ , ένα τέταρτο σχεδόν πριν πετύχει γκολ η Δόξα είχε χάσει την σπουδαιότερη ευκαιρία του Άρη στο δεύτερο μέρος κι ενώ δεν υπήρχε ακόμα σκορ στην αναμέτρηση.

Ο Γάλλος σε θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τότε τον Καράδαη, μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της Δόξας και έχασε την ευκαιρία να αλλάξει το ρου της αναμέτρησης και ίσως να αποσοβήσει την ήττα για τον Άρη.

Οκτώ αγωνιστικές μετά και στον Γάλλο μεσοεπιθετικό του Άρη δόθηκε μία ακόμα παρόμοια ευκαιρία, μόνο που αυτή τη φορά δεν αστόχησε δίνοντας με το δικό του τέρμα τη νίκη του Άρη.

Πιστοποίησε με αυτό τον τρόπο την καλή του αγωνιστική παρουσία το τελευταίο διάστημα, καθώς δείχνει να έχει βρει σε μεγάλο βαθμό τα πατήματα του. Άλλωστε, είναι το τρίτο συνεχόμενο τέρμα που πετυχαίνει στο φετινό πρωτάθλημα και πέμπτο συνολικά, καθώς σκόραρε στα παιχνίδια που προηγήθηκαν με Θύελλα Φιλώτα και Έβρο Σουφλίου.

To Top