Δεν του… πάει ο Εθνικός! Ίδιος τραυματισμός απέναντι στην ίδια ομάδα…

Ακόμα και τις μέρες που μένει μακριά από το γκολ ο Αντώνης Καπνίδης είναι από τους ποδοσφαιριστές του Άρη που διακρίνονται για το πάθος που δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Σε μία τέτοια παρόμοια μέρα βρέθηκε χθες ο επιθετικός του Άρη χθες, που… πλήρωσε τον υπέρμετρο ζήλο του σε μία διεκδίκηση με αντίπαλο αμυντικό στο 37΄της αναμέτρησης με ένα χτύπημα στο κεφάλι.

Ευτυχώς για τον ίδιο δεν ήταν κάτι σοβαρό και αρκετά ικανό, ώστε να τον εμποδίσει από το να συνεχίσει το παιχνίδι. Με μπαταρισμένο το κεφάλι για μία ακόμα φορά φέτος, επέστρεψε άμεσα στον αγωνιστικό χώρο, μοίρασε την ασίστ με το… κεφάλι στον Ν΄Λουντούλου και έδωσε πολλές μάχες στο υπόλοιπο της αναμέτρησης είτε με την μπάλα χαμηλά είτε στον αέρα.

Σίγουρα οι αναμετρήσεις με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα είναι οι δύο που θα θέλει να ξεχάσει ο νεαρός επιθετικός του Άρη, καθώς η ατυχία του… χτύπησε την πόρτα!

Όπως στον πρώτο γύρο έτσι και χθες, είχε απέναντι στην ομάδα του Έβρου τον ίδιο ακριβώς τραυματισμό, καθώς και τότε αγωνίστηκε για ένα πολύ μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού με γάζες στο κεφάλι.

Σε καμία από τις δύο περιπτώσεις όμως δεν πτοήθηκε. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν αυτός που έσωσε τον Άρη από μία ήττα στο φινάλε, ενώ χθες στην Αλεξανδρούπολη ήταν μεταξύ των ελαχίστων διακριθέντων από την μέτρια εικόνα των “κίτρινων”.

To Top