Έφοδος αστυνομικών στο σπίτι του Σαχπατζίδη!

Έλεγχο στο σπίτι του Γιώργου Σαχπατζίδη έκαναν οι αστυνομικές αρχές σήμερα το πρωί παρουσία δύο εισαγγελέων και συνέλεξαν στοιχεία που αφορούν την υπόθεση για την οποία ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατηγορείται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “onsports.gr” “η υπόθεση του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου για την οποία συνελήφθη ο Σαχπατζίδης οδεύει προς το κλείσιμό της και στο πλαίσιο αυτού, οι Αρχές της Θεσσαλονίκης, με τη συνοδεία δύο εισαγγελέων, διεξήγαγαν τυπικό έλεγχο στο σπίτι του επιχειρηματία στην οδό Καλαποθάκη στο Κέντρο της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή στην οικία μένει ο μικρός του γιος, ωστόσο από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, τα παιδιά του είχαν χαρακτηριστεί ως «παρένθετα πρόσωπα».

Η έφοδος στο διαμέρισμα του μέλους της διοίκησης του ΠΑΟΚ, διήρκεσε για περίπου τρεις ώρες, ενώ κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και κάποια έγγραφα, χωρίς ωστόσο να συλληφθεί κανείς. Την ίδια στιγμή μάλιστα έλεγχος πραγματοποιήθηκε και στα γραφεία της επιχείρησης «Σαχπατζίδη», στη συμβολή των οδών Ολύμπου και Σταδίου…”

 

To Top