Έφτασε η… μέρα του Μπόγρη!

Είναι πολύ κρίσιμη μέρα η σημερινή για τον Γιώργο Μπόγρη. Είναι κρίσιμη και η αγωνία χτυπάει… κόκκινο. Ο Έλληνας σέντερ περιμένει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για το αν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Α1 με τη φανέλα του Άρη. Μαζί του αγωνιά και ο Άρης, για να κλείσει το ρόστερ του όπως πρέπει…

Στη διάρκεια της σημερινής μέρας υπάρχει νέα συνεδρίαση του ΑΣΕΑΔ. Αυτό σημαίνει ότι το Σώμα θα πρέπει να εκδώσει όλες τις αποφάσεις που εκκρεμούν από τις προηγούμενες συνεδριάσεις του. Μία από αυτές (ίσως και η… μοναδική) είναι του Γιώργου Μπόγρη, που είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ ζητώντας να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα παρότι φέτος έχει αγωνιστεί με το Περιστέρι για το κύπελλο Ελλάδας. Στην εκδίκαση της προσφυγής ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ συνηγόρησαν ουσιαστικά υπέρ του Μπόγρη και οι πιθανότητες να δικαιωθεί ο Έλληνας σέντερ είναι πολλές.

Αν ο Μπόγρης αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής, τότε θα κάνει το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα μέσα στη Καβάλα. Αν δεν δικαιωθεί, τότε θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας για τους αγώνες του Γιούροκαπ και οι κίτρινοι θα αναζητήσουν λύση μέσα στη ρακέτα από την κοινοτική αγορά, αφού έχουν μία θέση κενή (Κερούς και Κρούσιτς οι δύο κοινοτικοί). Με τον Μπόγρη “δικαιωμένο” και διαθέσιμο στην Α1, ο Άρης κλείνει το ρόστερ του.

To Top