Τους «προσγείωσε» στην… πλατεία!

 Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ χαρακτήρισε την νίκη επί του Παναθηναϊκού, απλά μια νίκη, θέλει να κατεβάσει τους τόνους και έβαλε την πυξίδα της ομάδας με σαφή προσανατολισμό την νίκη στην Τρίπολη. Μόνο που για να έρθει το νέο τρίποντο, ζητάει «χαμηλά την μπάλα». Κάτι περισσότερο θα ξέρει…

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχε τελειώσει… Ο Πρόμπιερζ μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού, με… χίλιους παλμούς και εν θερμώ, ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι: «δεν μπορώ να ξεχάσω την ήττα από τον Πανιώνιο».

Προσγειωμένος ο Πολωνός, σε ώρα… απογείωσης, μετά το εντυπωσιακό 3-1 επί του αήττητου και πρωτοπόρου του πρωταθλήματος. Άντε μετά να βγάλεις από το μυαλό όλων, ότι δεν ξέρει πού πατάει και πού βαδίζει.

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να έχουν περάσει τόσες μέρες από την ήττα από τον Πανιώνιο, αλλά δεν την έχει… χωνέψει ακόμη ο προπονητής του Άρη.

Όχι ότι μια ήττα τον… ρίχνει τόσο – ο ίδιος ομολόγησε ότι δεν «κλαίει» μετά από μια ήττα- αλλά η συγκεκριμένη ήττα έχει δυο συστατικά που δεν τα ανέχεται: ήρθε μετά από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ και στη Νέα Σμύρνη, η ομάδα ξεχείλιζε από αγωνιστικά προβλήματα, έλλειψη πάθους και παθογένειες.

Πώς να μην την… φυσάει και δεν κρυώνει;

Ο Πρόμπιερζ, λοιπόν, φρόντισε, να «προσγειώσει» τους παίκτες του, μετά την νίκη του Παναθηναϊκού και διάλεξε να τους «προσγειώσει» στην… πλατεία!

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του στο ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε η ομάδα το απόγευμα της Τετάρτης, κάνοντας την ανάλυση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και δίνοντας τις πρώτες κατευθύνσεις για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη ήταν σαφής.

«Η εμφάνιση της Νέας Σμύρνης δεν πρέπει να ξεχαστεί έτσι εύκολα. Πρέπει να υπάρχει στο μυαλό όλων μας, ως παράδειγμα προς αποφυγήν» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας: «Πρέπει να παραμείνετε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια μας.

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού θα πάρει μεγαλύτερη αξία, μόνο αν πετύχουμε μια νίκη και στην Τρίπολη. Θα δείξουμε ότι η άνοδός μας είναι γεγονός και ότι η εμφάνιση της Κυριακής δεν ήταν τυχαία».
Άλλωστε, όπως έχει πει στους παίκτες, αλλά και στους συνεργάτες του, το μεγάλο στοίχημά του είναι να παρουσιάσει μια ομάδα με σταθερότητα και αποτελεσματικότητα, χωρίς σκαμπανεβάσματα που της έχουν πετάξει στα σκουπίδια πολύτιμους βαθμούς.

To Top