ΜΠΑΣΚΕΤ

Έφτασε η μέρα των “μαχών” για τον Άρη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Ξημέρωσε μέρα σπουδαίων αγώνων, κρίσιμων αθλητικών “μαχών” για τον Άρη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με τον ΠΑΟΚ και το PRESSARIS θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξή τους καθώς και όλο το ρεπορτάζ πριν και μετά από αυτούς, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Ο Άρης φιλοξενεί στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League και θέλει να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική πορεία του στο πρωτάθλημα, όπου μετράει 7 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Είναι ένα παιχνίδι που πάντα έχει ιδιαιτερότητες, αλλά και ένα παιχνίδι που βρίσκει τον Άρη σε πολύ καλό αγωνιστικό “φεγγάρι” και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.

Ο Άρης στο μπάσκετ φιλοξενείται στις 16:00 στο κλειστό της Πυλαίας από τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Basket League και θέλει τη νίκη για να “σβήσει” την πολύ άσχημη εμφάνιση μέσα στο Λαύριο και να πάρει για πρώτη φορά ροζ φύλλο αγώνα μετά από 17 αποτυχημένες προσπάθειες.

Το PRESSARIS θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ, με δηλώσεις, εικόνα και ήχο από τα δύο γήπεδο με την ευχή να γίνουν δύο πολύ όμορφα παιχνίδια με ίδια κατάληξη, τον Άρη νικητή.

To Top