ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης στο κλειστό της Πυλαίας με στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη (PRESSARIS LIVE, 16:00)

Ο Άρης θα επιχειρήσει σήμερα (16:00) στο κλειστό της Πυλαίας να βρει αυτό που δεν έχει πάρει στα προηγούμενα 17 εκτός έδρας παιχνίδια του. Τη νίκη, που θα του επιτρέψει να βρει και πάλι την ηρεμία του, η οποία χάθηκε και με τον τρόπο που έχασε στο Λαύριο και με όσα συμβαίνουν εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Basket League βρίσκει και τους δυο αντιπάλους “λαβωμένους” σε όλα τα επίπεδα.

Ο Άρης ηττήθηκε… άνευ όρων στο Λαύριο με 21 πόντους διαφορά, παρουσιάζοντας οικτρό αγωνιστικό πρόσωπο για 30 λεπτά, ενώ είναι πλέον γνωστό ότι υπάρχουν θέματα οικονομικής φύσης με καθυστερήσεις στις πληρωμές που έφεραν έντονα παράπονα από τους παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Λάρισα εντός έδρας στην εκπνοή, αποτέλεσμα που έφερε την απομάκρυνση του Κώστα Μέξα και την πρόσληψη του Άρη Λυκογιάννη στη θέση του. Είναι σε κακό αγωνιστικό “φεγγάρι”, με συνεχόμενες ήττες και κακές εμφανίσεις και προς το παρόν μοιάζει να είναι ομάδα χωρίς ρόλους στο παρκέ.

Επί της ουσίας Άρης και ΠΑΟΚ είναι ομάδες που δεν παρουσιάζουν σταθερότητα, δεν έχουν βρει ακόμα ομοιογένεια, είναι “μπερδεμένες” από παιχνίδι σε παιχνίδι και αν συνυπολογίσει κανείς τις ιδιαιτερότητες ενός ντέρμπι, μπορεί να αντιληφθεί ότι πολλά θα κριθούν σήμερα στο ποια ομάδα θα μπει στο γήπεδο πιο αποφασισμένη για να κερδίσει.

Οι κίτρινοι δεν ξέρουν ακόμα αν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μίλαν Μιλόσεβιτς, παίκτη που στα τελευταία παιχνίδια έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, ενώ ο Καμπερίδης εξακολουθεί να περιμένει ένα… κανονικό παιχνίδι από άποψη απόδοσης από τους Σούλερ, Ντραγκίτσεβιτς και Τσάλμερς.

To Top