ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με το μαχαίρι στα δόντια ο Άρης! Με ψυχή και πάθος στο ντέρμπι της πόλης, για να τον αφήσει ξανά πίσω του! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Η ώρα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έφτασε για τον Άρη, που θέλει σήμερα (PRESSARIS LIVE, 19:30, Novasports1) το “τρίποντο” απέναντι στον ΠΑΟΚ, για την 12η αγωνιστική της Super League, προκειμένου να τον προσπεράσει και να τον αφήσει ξανά πίσω του στην βαθμολογία.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν συγκεντρώσει σε 10 αγώνες, 23 βαθμούς με απολογισμό 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 24 βαθμούς με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες. Οι παίκτες του Μάντζιου με νίκη, επιστρέφουν -σίγουρα- στην 2η θέση, αφήνουν πίσω τους τον ΠΑΟΚ +2 και ανάλογα με το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού, θα γνωρίζουν σε ποια από τις δύο πρώτες θέσεις θα είναι, μετά το πέρας της προτελευταίας αγωνιστικής του α΄γύρου.

Ο Εμάνουελ Σάκιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για το σημερινό ντέρμπι, από το οποίο θα απουσιάσει ο Λίντσεϊ Ροζ, που είναι τιμωρημένος.

Συνολικά η αποστολή του Άρη απαρτίζεται από 22 παίκτες, με τον Άκη Μάντζιο να ξεκαθαρίζει σήμερα ποιοι δύο θα μείνουν εκτός, με έναν εξ αυτών να είναι ένας τερματοφύλακας.

Κουέστα, Μπουσέ, Σιαμπάνης, Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεθ, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Μαντσίνι, Ματίγια, Σάκιτς, Σάσα, , Κάτσε, Σίλβα, Τζέγκο, Ντάτκοβιτς, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Ο 43χρονος Ολλανδός Μπας Νάιχαους  ορίστηκε από την ΕΠΟ για να διευθύνει το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»,

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ρίτσαρντ Μπρόντικ και Γιαν Κλέιναν, 4ος ορίστηκε ο Σπύρος Ζαμπαλας (Ηπείρου) και στο VAR θα βρίσκονται ο επίσης Ολλανδός Κλέι Ρούπερτι και ο Θεόφιλος Μωησιάδης (Ηπείρου).

Παρατηρητής του αγώνα, όπως και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ορίστηκε ο άμεσος συνεργάτης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, Άλαν Σνούντι.

To Top