Έφτασε η πιο κρίσιμη μέρα για την άρση του απαγορευτικού!

Η πιο κρίσιμη μέρα για την άρση του απαγορευτικού των μεταγραφών από την FIBA έφτασε. Ο Άρης καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι σε θέση σήμερα το πρωί να στείλει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που πιστοποιούν τις συμφωνίες διακανονισμού των οφειλών προς Σκορδίλη και Πάουνιτς και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για να παίξουν οι Αμερικανοί του.

Η διοίκηση του Άρη έστω και μετά από ταλαιπωρία και πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις, κυρίως στην υπόθεση Σκορδίλη, βρίσκεται σήμερα εκεί που ήθελε εξαρχής. Είναι έτοιμη να καταθέσει στην FIBA όλα τα δικαιλογητικά που αποδεικνύουν πως έχει επέλθει συμφωνία με τους Σκορδίλη και Πάουνιτς για τον διακανονισμό των οφειλομένων.

Αν όλα πάνε καλά και είναι εντός χρονικών ορίων, η FIBA οφείλει άμεσα να ενημερώσει την ΕΟΚ για την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών και η ελληνική ομοσπονδία είναι πλέον υποχρεωμένων να εκδώσει δελτία στους Κλιφ Κόλιμον, Τσέιζ Σάιμον και Ορίον Άουτερμπριτζ, ώστε αυτοί να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις του Άρη.

 

To Top