Έφτασε στη Βαρκελώνη ο Νεϊμάρ! (video)

Με καθυστέρηση μιας ώρας ο Νεϊμάρ έφτασε στην Βαρκελώνη για ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα κα να παρουσιαστεί επίσημα ως παίκτης των «μπλαουγκράνα». Ο 21χρονος έφτασε με την συνοδεία φίλων του στην Ισπανία στη μια το μεσημέρι και επισκέφτηκε αρχικά τα γραφεία της ομάδας ενώ στην συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Μετά αναμένεται να γίνει ένα γεύμα με τον πρόεδρο της ομάδας, Σάντρο Ροσέλ με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει στα γραφεία της Μπαρτσελόνα για να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιο του.

Αφού «πέσουν» οι υπογραφές, ο Νεϊμάρ θα πάει στο «Καμπ Νόου» όπου θα έχει ανοίξει τις πύλες του από τις 16:00 για να υποδεχτεί τους πάνω από 50.000 φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να αποθεώσουν νεαρό Βραζιλιάνο.

Τελευταία υποχρέωση του Νεϊμάρ είναι η συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19:30. Ο ίδιος πάντως μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού μεταξύ της Εθνικής Βραζιλίας και της Αγγλίας στο «Μαρακανά» και λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να πάει στην Ισπανία ανέφερε ότι θα νιώθει άγχος και ενθουσιασμό για την παρουσίαση του.

To Top