“Είμαστε κοντά στο πόρισμα της ΝΕΧΙΑ, τι θα συζητήσουμε με την ΠΑΕ”!

O αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Βασίλης  Φουρλίγκας μίλησε μεταξύ άλλων για τις εκλογές της ΠΑΕ, για την πρώτη συνάντηση μεταξύ των Δ.Σ. της Λέσχης και της ΠΑΕ, για την πορεία του ελέγχου και για την ΑΜΚ που κηρύχτηκε προεκλογικά.

«Τηρουμένων των αναλογιών, θεωρώ ότι ο αριθμός των 2.200 που ψήφισαν είναι ένα ικανοποιητικό νούμερο. Είχαν δικαίωμα ψήφου περίπου 5.000 φίλαθλοι, αλλά ο κόσμος έδειξε ότι πλέον έχει κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το θεσμό της Λέσχης. Στο χέρι μας είναι να κάμψουμε αυτές τις αμφιβολίες. Αυτό είναι βεβαίως  πολύ δύσκολο, αλλά γι αυτό είμαστε εδώ. Έγιναν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν και γι αυτό φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο ως προς αυτό. Έχουμε καλή διάθεση και καλή λειτουργία. Υπάρχουν κάποια πράγματα που «τρέχουμε» σχετικά με την ΠΑΕ. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να κάνουμε τον κόσμο να σταθεί και πάλι στη Λέσχη» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα “Α.Ν. 98,7”.

 Για την πρώτη συνάντηση με το Δ.Σ. της ΠΑΕ που είναι σήμερα στις 20:00, είπε: «Υπάρχουν κάποια σημαντικά θέματα που έχουμε να συζητήσουμε, κάποιες προεκλογικές δεσμεύσεις να δούμε σε ποιο στάδιο βρίσκονται, να μιλήσουμε για θέματα που αφορούν το άρθρο 99, και άλλα σημαντικά θέματα για τα οποία θα κάνουμε ερωτήσεις. Πιστεύω ότι, αφού συζητήσουμε, θα πάρουμε σωστές αποφάσεις. Σήμερα στις 18:00, το Δ.Σ. της ΠΑΕ θα συγκροτηθεί σε Σώμα και μετά θα γίνει η συνάντηση με την ΚΜΑ».

 Για το αν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με την πορεία του ελέγχου στην ΠΑΕ, ανέφερε: «Από την ημέρα που αναλάβαμε, αυτό είναι το πρωταρχικό μας μέλημα. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της εταιρείας που διενεργεί τον έλεγχο και μας είπαν ότι το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου θα είναι έτοιμο το πόρισμα. Εγώ είπα ότι δεν πειράζει και αν είναι δεκαπενθήμερο. Η ουσία είναι ότι νομίζω ότι είμαστε κοντά. Δεν υπάρχει πια καμία δικαιολογία, έχουν όλα τα στοιχεία. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για πάρα πολλά στοιχεία. Ας πούμε ότι μέχρι τις 20/6, θα είμαστε έτοιμοι».

 

Για τις επαφές με τους ανθρώπους της Nexia τόνισε: «Με τη Nexia μιλήσαμε την Παρασκευή και ελπίζω να ξαναμιλήσουμε μέσα στην εβδομάδα. Προσπαθούμε να κρατάμε επαφή καθημερινά».

 

Για το θέμα της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου που έγινε τεράστιο θέμα πριν τις εκλογές της ΠΑΕ, υπογράμμισε: «Το θέμα δημιουργήθηκε λόγω της ημιμάθειας. Καλώς ή κακώς, έγινε βιαστικά με τον τρόπο που έγινε. Θεωρήθηκε ότι αυτός ο τρόπος δεν ήταν σωστός και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καινούρια, μεγαλύτερη από την προηγούμενη. Να δούμε αν υπάρχει όντως ενδιαφέρον. Η ΑΜΚ θα είναι μεγαλύτερη, έτσι ώστε ο ενδιαφερόμενος να μπορεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Μακάρι να βρεθεί κάποιος επενδυτής και όλα θα φτιάξουν. Εμείς δε θα σταθούμε εμπόδιο».

To Top