Πρόταση για 3ετές σε Οικονομόπουλο! “Με έπεισε για τις προθέσεις του ο πρόεδρος” δήλωσε ο παίκτης

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Δημήτρης Ηλιάδης, με τον Μπάμπη Οικονομόπουλο.

Το συμβόλαιο του νεαρού ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης μέσα από το επίσημο σάιτ της: “Κατά την διάρκεια της πρώτης αυτής συνάντησης οι δύο πλευρές συζήτησαν τις προϋποθέσεις ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ο 22χρονος μέσος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30/06, μετά την ολοκλήρωσή της έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Με τον πρόεδρο είχα μια πρώτη συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Ο κ. Ηλιάδης με έπεισε για τις προθέσεις του και την δημιουργία μιας αξιόπιστης αγωνιστικά ομάδας τη νέα χρονιά. Με τιμάει η σοβαρή πρόταση που μου έγινε και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Το θέμα μου βρίσκεται σε καλό δρόμο. Άλλωστε για μένα ο ΑΡΗΣ είχε και έχει πάντα τον πρώτο λόγο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο στον Οικονομόπουλο, υπάρχει αμοιβαία καλή διάθεση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες. Όλα δείχνουν ότι θα κλείσει θετικά το θέμα.

Εφόσον ανανεωθεί η συνεργασία με τον Οικονομόπουλο, δεν λογίζεται ως μια από τις 4 που έχει δικαίωμα ο Άρης, γιατί ο παίκτης είναι κάτω των 24 χρόνων.

To Top