«Έφτιαξαν» τον Ρόμπεν οι Ολλανδοί! (video)

Tελικά ο Άριεν Ρόμπεν ίσως δεν χρειαστεί να ξαπλώσει στον… καναπέ του ψυχολόγου του, όπως φαινόταν αναγκαίο μετά τον τελικό του Champions League. 

Μετά την άσχημη βδομάδα -όπου πρώτα έχασε το πέναλτι στην παράταση με την Τσέλσι κι έπειτα εισέπραξε άφθονη γιούχα από τους οπαδούς της Μπάγερν σε φιλικό με την Ολλανδία- ο 28χρονος χαφ βρήκε… μια ζεστή αγκαλιά στους φίλους των «οράνιε».

Οι τελευταίοι τον υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα -και φανερή διάθεση να τον βοηθήσουν να πάρει τα πάνω του ενόψει Euro- όταν αντικατέστησε τον Χούντελααρ στο φιλικό με τη Βουλγαρία. Και τον ανάγκασαν να δηλώσει φανερά ανακουφισμένος μετά τη λήξη του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Ολλανδούς φιλάθλους. Είναι φανταστικό να νιώθεις τόση στήριξη. Δεν έχω ξαναπεράσει ποτέ εβδομάδα σαν αυτή. Ήταν πολύ σκληρό, αλλά αυτή είναι η ζωή ενός επαγγελματία αθλητή. Μερικές φορές νομίζουν όλοι ότι είσαι χάλια και άλλες φορές είσαι ήρωας. Την περασμένη βδομάδα ήμουν χάλια. Στις 9 Ιουνίου όμως (σ.σ. όταν η Ολλανδία αντιμετωπίζει τη Δανία στο πρώτο της παιχνίδι στο Euro) θα είμαι εκεί. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω…»

Πηγή: sport-fm

To Top