Πρόταση στον Μπάγεβιτς που το σκέφτεται!

Ο Ατρόμητος χτύπησε και επίσημα την πόρτα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, κάνοντάς του πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Μετά την πρώτη διερευνητική επαφή οι Περιστεριώτες διαπίστωσαν πως ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στους πάγκους και δη για λογαριασμό του Ατρόμητου.

Tο πρώτο ζητούμενο ήταν να διαπιστωθεί αν ενδιαφέρεται να κοουτσάρει. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει αποφασίσει τι θα κάνει, έτσι ώστε να προχωρήσει η συζήτηση σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις.

 Ολα τα ενδεχόμενα όμως είναι ανοιχτά, με την… μπάλα να παίζεται στο δικό του γήπεδο. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ήδη έχουν κυκλοφορήσει σενάρια που θέλουν να είναι ενήμεροι και οι άμεσοι συνεργάτες του, οι Λύσσανδρος Γεωργαμλής και Δημήτρης Μπουρουτζίκας.

Να θυμίσουμε πως είναι άνεργος κάτι περισσότερο από έναν χρόνο, καθώς είχε απολυθεί τον Απρίλιο του 2011 από την Ομόνοια. Τελευταία του ομάδα στην Ελλάδα ήταν η ΑΕΚ, από την οποία παραιτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2010. Προηγουμένως είχε καθίσει στον πάγκο του Άρη…

To Top