“Παράθυρο” με υπόμνημα για Παναθηναϊκό – Απίθανο να πάρει άδεια η ΑΕΚ

Περιθώριο 24 ωρών να καταθέσει υπόμνημα στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης ενδέχεται να δοθεί στον Παναθηναϊκό, αναφέρουν νεότερα ρεπορτάζ από την Αθήνα. Η ΑΕΚ είναι σε εξαιρετική δύσκολη θέση. Στις 30 του μηνός θα βγουν οι αποφάσεις!

Σύμφωνα με το soccerplus.gr “ελπίδες για να πάρει αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός και να μπορέσει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και να κάνει μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων, εφόσον βέβαια εξασφαλίσει τα χρήματα και δικανονίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης θα συνεδριάσει την Τετάρτη 30/5 και θα βγάλει τις αποφάσεις της τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες την επομένη.

Στον Παναθηναϊκό δεν θα δοθεί η παράταση μιας ημέρας προκειμένου να εξεταστεί ο φάκελός του όπως έχει ζητήσει αλλά θα του δοθεί προθεσμία μιας ημέρας ώστε να καταθέσει υπόμνημα.

Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρξει ο πρόσθετος χρόνος για να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες.

Η περίπτωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι σε χειρότερη μοίρα από τον Παναθηναϊκό διότι έχει μεγαλύτερες ελλείψεις στο φάκελό της αλλά και γιατί δεν φαίνεται ότι μπορεί να τις καλύψει.

Θεωρείται σχεδόν απίθανο να πάρει άδεια σε δεύτερο βαθμό, αν και θα γίνουν κινήσεις τις τελευταίας στιγμής σε Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ ώστε οι επιπτώσεις να είναι οι μικρότερες δυνατές και να «αγοραστεί» χρόνος…”

 

To Top