«Μάγος» Ρικέλμε, ξέφυγε η… κίτρινη Μπόκα! (video)

Η Μπόκα Τζούνιορς ντύθηκε στα κίτρινα και ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, με τρεις καταπληκτικές ασίστ, την οδήγησε σε εύκολη νίκη 3-0 επί της Γοδόι Κρους, αποτέλεσμα που την εδραιώνει στην κορυφή του πρωταθλήματος Κλαουσούρα!

Ο Ρικέλμε είχε πάλι κέφια και δημιούργησε όλα τα γκολ της ομάδας του, τα οποία πέτυχαν ο Ινσαουράλδε στο 14’, ο Τσβιτανίτς στο 42’ και ο Μόουτσε στο 83’, κάνοντας το «Μπομπονέρα» να τραγουδήσει το όνομά του.

Χάρη στην επικράτησή της, η πρωτοπόρος Μπόκα έχει πλέον διαφορά 3 βαθμών από την Τίγκρε και 4 βαθμών από την Αρσενάλ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο. Με δεδομένο ότι απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για το τέλος, όλα δείχνουν πως η σύγκρουση με την Αρσενάλ σε 20 μέρες θα είναι εκείνη που θα κρίνει τον τίτλο.

Παράλληλα, βέβαια, οι «Γενοβέζοι» βρίσκονται στη διεκδίκηση του Κόπα Λιμπερταδόρες, αφού προκρίθηκαν στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσουν την Ουνιβερσιδάδ Χιλής, με στόχο να πετύχουν φέτος ό,τι δεν έχουν καταφέρει ποτέ άλλοτε στη λαμπρή ιστορία τους, δηλαδή να κατακτήσουν ταυτόχρονα τόσο το Λιμπερταδόρες όσο και το πρωτάθλημα Κλαουσούρα…

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης Μπόκα Τζούνιορς – Γοδόι Κρους 3-0:

To Top