ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Έφυγε” ο γιος του Μποέμη, παρά την συγκλονιστική μάχη που έδωσε για την ζωή!

Ο γιος του μεγάλου Βασίλη Μποέμη, Αλέξανδρος Ζαλιμίδης έδωσε την δική του σκληρή μάχη, αλλά δεν τα κατάφερε δυστυχώς. “Έφυγε”, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε τις τελευταίες βδομάδες, στην οποία είχε δίπλα του, όλη την οικογένεια του Άρη…

Ο Βασίλης Μποέμης είχε φύγει από την ζωή τον Οκτώβριο του 2018 και τότε ο Αλέξανδρος είχε συγκλονίσει με τα όσα είπε μέσα από το Yellow Radio.

Μιλώντας τότε για τον πατέρα του, ο οποίος πέρασε στην ιστορία για το τραγούδι “Άρη, Άρη εσύ είσαι το καμάρι”, είχε πει:

“Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, καθαρός και τίμιος. Δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Μακάρι να είχαν όλοι έναν πατέρα σαν αυτόν. Δεν είχε τραγουδήσει μόνο για τον Άρη, είχε τραγουδήσει πάρα πολλά κομμάτια. Έγραφε μουσική και στίχους με τη βοήθεια της μητέρας μου γιατί και αυτή συμμετείχε σε όλη την ιστορία. Έχει γράψει κομμάτια και για τη Θεσσαλονίκη.

Ένα στιγμιότυπο που του έχει μείνει με τον πατέρα του:

Ο πατέρας μου όταν έχανε ο Άρης μπορεί να έκλαιγε για ώρες και όταν κέρδιζε να γελάει ώρες και να γράφει τα καλύτερα τραγούδια. Όταν κέρδιζε ο Άρης έγραφε υπέροχη μουσική. Μία πολύ όμορφη στιγμή σε έναν αγώνα που έπαιζε ο Άρης και κέρδισε ήταν κάτω στο αυτοκίνητο και ήρθε κάτω από το σπίτι, χτυπούσε τα κουδούνια και μου έλεγε να κατέβω κάτω με το μπουζούκι να γράψουμε κομμάτι επειδή είχε έμπνευση.

Για το αν τον αναγνώριζαν στο δρόμο είπε:

Τον σταματούσαν και χαιρόταν πολύ που αναγνωρίστηκε από το “Άρη, εσύ είσαι το καμάρι”. Του είχαν δώσει και αναμνηστικές πλακέτες. Ήταν Αρειανός και το έβγαλε μόνος του. Αγαπούσε πολύ τον Άρη μέχρι τα βαριά του γεράματα. Αυτή ήταν η τρέλα του”.

To Top