ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η απώλεια του Βασίλη Μποέμη στοίχισε στον Αλέξανδρο, ακούω τον ύμνο και δακρύζω»

Στο Yellow Radio 101,7 φιλοξενήθηκε η Ελένη Γκαγκαρίδου, εγγονή του Βασίλη Μποέμη και ανιψιά του Αλέξανδρου Ζαλιμίδη ο οποίος άδικα έφυγε από την ζωή…

Αναλυτικά όσα είπε…

Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη μέρα για εμάς, δεν μπόρεσα να βρεθώ στο τελευταίο αντίο του θείου γιατί έφερα πριν 20 μέρες στην ζωή το δεύτερο παιδάκι μου.

Ο θείος μου έδωσε έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα, πραγματικά ήταν μαχητής μέχρι το τέλος, πέρασε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, είναι μία πάρα πολύ δύσκολη ημέρα για όλους μας.

Για το αν ένιωσε την στήριξη από τον Άρη:

Το ένιωθε, αυτό που έζησε ήταν απίστευτο, είχε πάνω από 900 κοινοποιήσεις η ανάρτηση που έκανε για αίμα, το καλύψαμε τελικά και με το παραπάνω.

Τον αγαπούσε ο παππούς και μάλλον τον ήθελε δίπλα του. Πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές μετά την θάνατο του παππού (σ.σ. Βασίλης Μποέμης), ήταν πολύ ευαίσθητος ο θείος και τον μπαμπά του τον είχε αδυναμία.

Τον πείραξε πάρα πολύ αυτό που ζήσαμε, τον θυμόταν, τον σημάδεψε πάρα πολύ.

Για τον παππού της, Βασίλη Μποέμη:

Ήταν και δική μου αδυναμία ο παππούς, όπως τον είδα στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν τον είχα ξαναδεί.

Πάλεψε πολύ στην ζωή του, είχε και μία γυναίκα που στεκόταν δίπλα του σε όλα και τον βοήθησε, έγραψε και αυτό το τραγούδι για τον Άρη που έμεινε στην ιστορία ως ύμνος, το ακούω ακόμη, το θυμάμαι ακόμη και δακρύζω.

 

To Top