Έφυγε σαν κύριος και Αρειανός! Τι είπε στο “αντίο” του στους παίκτες!

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έφυγε σαν κύριος από τον Άρη. Και σαν πραγματικός Αρειανός. Το βράδυ της Δευτέρας, είχε ομολογήσει έξω από το γήπεδο του Περιστερίου, ότι “πονάω διπλά για τον Άρη γιατί είναι η ομάδα μου”.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελε. Όπως περίμενε κι αυτός, η διοίκηση, αλλά κι ο κόσμος του Άρη. Aντιλήφθηκε και ο ίδιος ότι στην παρούσα φάση δεν μπορούσε να δώσει αυτά που έπρεπε για να δει την ομάδα πρωταγωνίστρια. Στην τελευταία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ δεν έφερε εμπόδιο στο να προχωρήσει η ομάδα, εφόσον έτσι κρίνει η διοίκηση. Ο 48χρονος προπονητής αποχώρησε και τυπικά από τον Άρη ως στέλεχος της μετά από 88 μέρες, όχι όμως ως μέλος της οικογένειας του Άρη.

Βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο. Αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους μίλησα φανερά από καρδιάς… Δεν έκρυψε την χαρά του που συνεργάστηκε μαζί τους. “Φεύγω με καθαρή συνείδηση, ξέροντας ότι προσπάθησα για το καλύτερο” είπε αρχικά για να συμπληρώσει: “Μπορεί κάποιους που δεν τους χρησιμοποίησα και δεν τους έδωσα ευκαιρίες, να έχουν παράπονο, αλλά το έκανα με όσα είχα στο μυαλό μου ως φιλοσοφία και δεν ήθελα να αδικήσω κανέναν”.

Πριν αποχωρήσει τους ζήτησε να συνεχίσουν την προσπάθεια τονίζοντας ότι πρέπει να: “Να σηκώσετε το κεφάλι ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης, αλλά είστε εδώ για να παλέψετε και να τα ξεπεράσετε”.

To Top