ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο ενίσχυσης του Άρη τον Ιανουάριο…

Σε διαδικασία συζητήσεων αλλά και επαφών βρίσκονται από χθες οι ιθύνοντες του Άρη σε ότι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” σκοπεύουν να κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό “παράθυρο” του χειμώνα, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα σε θέσεις που το έχει ανάγκη.

Ήδη ο Σάββας Παντελίδης έχει καταθέσει την γνώμη του για του παίκτες που θέλει. Τις θέσεις που αγωνίζονται και τα στοιχεία που πρέπει να έχουν, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο να έχει “λοκάρει” όπως προκύπτει σε μερικούς μεταγραφικούς στόχους.

Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει, ωστόσο, είναι μια διαδικασία που θα χρειαστεί χρόνο, καθώς η συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδος, πάντα κρύβει δυσκολίες.

Αυτό που μέχρι στιγμής προκύπτει, είναι πως οι μεταγραφικές “ενέσεις” του ρόστερ, αναμένεται να είναι λίγες και ουσιαστικές. Στον Άρη ξεκινούν με την λογική πως θα αποκτήσουν για αρχή σίγουρα δύο ποδοσφαιριστές και ενδεχομένως να υπάρξει και άλλος στην πορεία του Γενάρη.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Άρη όπως υποστήριζαν τις τελευταίες μέρες πρόκειται να μπουν σταδιακά σε συζητήσεις με τους παίκτες που ενδεχομένως να αποχωρήσουν από την ομάδα τον Ιανουάριο ή να δοθούν ως δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και το πρώτο ενδεχόμενο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Όσοι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται θα ενημερωθούν πρόωρα όπως υποστηρίζεται στην Αλκμήνης, πριν ανοίξει το μεταγραφικό “παράθυρο”, προκειμένου να μπορέσουν να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους…

To Top