Έχει αγώνα σήμερα (18.00)… Όλοι στο Παλέ!

Ο Άρης έχει θεωρητικά το πιο εύκολο απόγευμά του μέσα στον Γενάρη με αντίπαλο το Περιστέρι, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη γεμάτο προβλήματα και απουσίες. Σήμερα στις 6 το απόγευμα οι κίτρινοι θέλουν να κλείσουν με νίκη τον πρώτο γύρο και να βρουν έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό μέσα από την άμυνα.

Είναι γεγονός πως στα τελευταία παιχνίδια ο Άρης έχει χαλάσει την αμυντική του λειτουργία και αυτό το παιχνίδι προσφέρεται για να μπορέσουν οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή να βρουν και πάλι καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Το Περιστέρι ήρθε χωρίς τον βασικό του σέντερ, Έρικ Μπόατενγκ που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας (κατά πάσα πιθανότητα ότι έπαθε και ο Στράτος Περπέρογλου), είναι τραυματίας και αμφίβολος ο καλύτερός του παίκτης, Ρίτσαρντ Ρόμπι και γενικώς είναι μια ομάδα που μαστίζεται από προβλήματα, στα πρόθυρα της διάλυσης…

Από αυτή την οπτική γωνία, το παιχνίδι με το Περιστέρι αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τον Άρη, γιατί πρέπει να το κερδίσει και – όπως με το Μαρούσι – είναι αγώνας που μπορεί να κρύβει παγίδες.

Οι κίτρινοι έχουν κι αυτοί τα δικά τους προβλήματα. Ο Ρον Ντέιβις είναι εκτός λόγω της σύσπασης μυών που υπέστη κόντρα στο Ρέθυμνο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να παίξει με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο.
Ο Αλεξανδρής θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους Τσαλδάρη, Μπόγρη και Μαυραειδή, όμως και οι τρεις, παρότι αγωνίστηκαν στο Ρέθυμνο, δεν είναι 100% έτοιμοι.

To Top