Αναζητά ισορροπία μέσα από την άμυνα

Ο Άρης έχασε τα δύο από τα τελευταία τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα και κύριο χαρακτηριστικό των τελευταίων ηττών του είναι ότι τα έχασε από δικά του λάθη μέσα από κακή αμυντική λειτουργία. Αυτό είναι που θέλει να διορθώσει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και οι συνεργάτες του.

Ο Άρης έδειξε τον Δεκέμβριο πως πολύ δύσκολο “τρώει” περισσότερους από 70 πόντους. Απέναντι, όμως, στη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, αυτή του ΠΑΟΚ με μέσο όρο 64,9 (τότε), δέχτηκε 92 πόντους! Λίγες μέρες μέρες μετά η ομάδα είχε προβλήματα απέναντι στο Μαρούσι που ουσιαστικά έπαιζε χωρίς ξένους (είχε μόνο τον Έλεγκαρ) και δέχτηκς 71 πόντους στη νίκη του στο Αλεξάνδρειο, όμως στο Ρέθυμνο παρουσίασε και πάλι προβλήματα. Οι Κρητικοί σκόραραν 88 πόντους και κέρδισαν ένα “χαμένο” παιχνίδι.

Την ώρα που οι κίτρινοι βρίσκουν τρόπους να σκοράρουν επαρκώς εκτός έδρας, 87 με τον ΠΑΟΚ και 83 με το Ρέθυμνο, εντούτοις χάνουν. Και χάνουν γιατί δεν παίζουν άμυνα. Μόλις επανέλθει η αγωνιστική ισορροπία, θα επανέλθουν και οι νίκες και αυτό είναι το στοιχείο που περιμένει να δει το τεχνικό τιμ του Άρη, αρχής γενομένης από το σημερινό (18.00) παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο κόντρα στο Περιστέρι.

To Top