ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Έχει δίκιο ο Άρης και πρέπει ν΄ αγωνιστεί στη Football League!»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βαγγέλης Γραμμένος, που έδωσε το παρών στη σημερινή γενική συνέλευση της ΕΠΟ, μίλησε για το θέμα που «καίει» τον Άρη και την άνοδό του στη Football League.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Είναι σε σωστή βάση αυτά που λέει ο k. Τζώρτζογλου. Ο Άρης έχει δίκιο και πρέπει ν΄ αγωνιστεί στη Football League. Όχι μόνο ο Άρης, αλλά και άλλες ομάδες έχουν δίκιο. Πρέπει να εφαρμοστούν οι κανονισμοί και ν΄ ανέβουν ομάδες από την τρίτη κατηγορία», για να σημειώσει:

«Έκανα σήμερα την επισήμανση γιατί είμαστε στις 20 Ιουνίου και πρέπει να μάθουν οι ομάδες τι θα γίνει. Κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης ελήφθη απόφαση για την τροποποίηση του άρθρου 4. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε αυτό μπορεί να το δει ο Άρης την Δευτέρα, κάτι που ενόχλησε όλο το σώμα της συνέλευσης. Μπορεί να τροποποιηθεί, αλλά δεν αφορά τον Άρη καθώς θα έχει ισχύ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Ερωτηθείς για το τι προτίθενται σαν Ένωση να κάνουν είχε να πει:

«Εμείς σαν Ένωση και ο Άρης θα πρέπει να ζητήσουμε τι είναι αυτή η τροποποίηση και τι αφορά. Εμείς θα φροντίσουμε να πάρουμε με ερώτημά μας την απάντηση και σε τι βαθμό επηρεάζει τις τέσσερις δευτεραθλήτριες ομάδες της Γ΄ Εθνικής. Ο Άρης να είναι σε εγρήγορση γιατί παίζονται «παιχνίδια».

To Top