ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει κίνητρο! Στο Ηράκλειο ο Άρης με στόχο την διατήρηση της 5ης θέσης (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Εκτός έδρας αποστολή για τον Άρη, που αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS, 21:30, Novasports2) τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με στόχο το αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στην 5η θέση, καθώς οι Κρητικοί με νίκη, προσπερνούν την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ.

Μπορεί Άρης και ΟΦΗ, σε όποια θέση κι αν τερματίσουν να έχουν ήδη εξασφαλισμένο το ίδιο ευρωπαϊκό εισιτήριο -αυτό δηλαδή που οδηγεί στον β΄προκριματικό γύρο του Europa League- ωστόσο στο σημερινό ματς αμφότεροι θέλουν να υπερασπιστούν το γόητρό τους, διεκδικώντας οι Κρητικοί την 5η θέση και διατηρώντας παράλληλα οι “κιτρινόμαυροι” τα κεκτημένα γι αυτήν.

Ο Άρης έχει αυτή τη στιγμή 38 βαθμούς, με μία μόλις νίκη στα πλέι οφ, αυτή απέναντι στους Κρητικούς που είναι στο -2, χωρίς να έχουν κερδίσει κάποιον αντίπαλό τους σε αυτές τις 7 αγωνιστικές που έχουν παιχτεί.

Ο Ούγκο Σόουζα επιστρέφει στην αποστολή του Άρη καθώς συμπεριλήφθηκε στους 15 παίκτες που ανακοίνωσε ο Μίχαελ Ένινγκ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, ο οποίος ήταν στις τελευταίες αποστολές της ομάδας, ενώ εκτός παραμένει και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν που είναι οριστικά και αμετάκλητα “ξένο σώμα” για την ομάδα.

Η αποστολή:

Cuesta, Ehmann, Rose, Bruno Gama, Lucas Sasha, Hugo Sousa, Matilla, Martinez, Korhut, Mancini, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Διαμαντόπουλος, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τον σύνδεσμο… Χανίων ορίστηκε διαιτητής του αγώνα του Άρη στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Βοηθοί του είναι οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), και Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) και στο VAR οι Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας) και Μιχάλης Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), ενώ παρατηρητής είναι ο Γιάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας).

 

 

To Top