ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχική ενδεκάδα: Οι ενοχλήσεις, ο Κόρχουτ και ο Σόουζα…

Πριν αλλά και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό την περασμένη Τετάρτη, ο Μίχαελ Ένινγκ είχε να διαχειριστεί ουκ ολίγα προβλήματα σε ότι αφορά τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.

Πριν το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, είδε τους Μαντσίνι-Σάσα να παίζουν με ενοχλήσεις εξ΄αρχής, τον Κόρχουτ να μην αντέχει και να μένει εκτός και τον Δεληζήση να αποχωρεί από το ματς με ενοχλήσεις.

Εν τέλει και οι τέσσερις είναι στην αποστολή του σημερινού αγώνα και εφόσον δεν νιώσουν κάποια ενόχληση στο ζέσταμα θα ξεκινήσουν κανονικά την αναμέτρηση.

Ο Ούγκο Σόουζα επιστρέφει μετά το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ, καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ωστόσο, ίσως σήμερα μείνει στον πάγκο για να είναι 100% έτοιμος, στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις, με Παναθηναϊκό εντός και ΠΑΟΚ εκτός.

Ο Άρης θα παραταχθεί με Κουέστα στο τέρμα, αριστερά στην άμυνα τον Ροζ αν δεν αγωνιστεί ο Κόρχουτ, με τους Δεληζήση-Μπαγκαλιάνη στα στόπερ και δεξιά τον Μπακούτση. Αν επιστρέφει ο Ούγγρος, τότε ο Ροζ θα πάει δεξιά στην άμυνα.

Στα χαφ οι Σάσα-Ματίγια, με τους Μαρτίνες, Γκάμα και Φετφατζίδη πίσω από τον Μαντσίνι που θα παίξει και σήμερα στην κορυφή της επίθεσης. Στον πάγκο ως εναλλακτικές επιλογές, θα είναι οι Έμαν, Διαμαντόπουλος, Σόουζα και Κόρχουτ ή Μπακούτσης.

To Top