Έχει και Τριτσώνη, για να μην… ξεχνιόμαστε

Στο εξωτερικό οι διαιτητές είναι μέρος του… τυπικού ενός αγώνα. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, είναι πρωταγωνιστές. Τις περισσότερες φορές. Τον Σταύρο Τριτσώνη του Συνδέσμου Αθηνών επέλεξε η ΚΕΔ ως διαιτητή της αναμέτρησης του Άρη με τον Πανιώνιο και το PRESSARIS υπενθυμίζει…

Διαιτητής της σημερινής συνάντησης θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης από την Ένωση Αθηνών, με βοηθούς τους Γρηγόρη Πάνου  και Πολυχρόνη Κωστάρα από την Ένωση Αιτωλοακαρνανίας

Τέταρτος θα είναι Δημήτρης Στυλιάρας επίσης από την Ένωση Αιτωλοακαρνανίας και παρατηρητής η Ιωάννα Κωσταντινίδου από την Ένωση Δυτικής Αττικής.

Αυτό είναι το τυπικό του θέματος. Για να μην ξεχνιόμαστε, πρόκειται για άλλη μία προκλητική κίνηση της ΚΕΔ και του Κύρου Βασσάρα, ο οποίος φαίνεται πως ξέχασε πολύ γρήγορα τα σοβαρότατα λάθη του Τριτσώνη σε βάρος των κίτρινων, στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 
Σ’ εκείνο το ματς, στους Ζωσιμάδες, ο ίδιος διαιτητής είχε… κλείσει τα μάτια στην ανατροπή του Νέτο από τον Κώτσιο, που ήταν πέναλτι και αποβολή, ενώ είχε χαρίσει την κόκκινη κάρτα και στον τερματοφύλακα Φεγκρούς, ο οποίος είχε βρει εκτός περιοχής την μπάλα με το χέρι.

Κατά… σύμπτωση, μάλιστα, ο Τριτσώνης είχε «σφυρίξει» και στο αντίστοιχο περσινό ματς Πανιώνιου – Άρη, καταδικάζοντας τους κίτρινους σε ήττα (1-0), αφού δεν καταλόγισε οφσάιντ στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το οποίο είχε σημειώσει ο Μπόσκο Μπάλαμπαν.

To Top