Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από την παρουσία του Δαμιανίδη

Ο Άρης έχει φτάσει ένα βήμα πριν την… αναστολή λειτουργίας. Οι λύσεις είναι δύσκολες. Είναι δύο. Είτε θα μπουν μπροστά αυτοί που τόσο καιρό κινούν διαδικασίες για λύση διοίκησης πρωτοδικείου, οι οποίοι και θα επωμιστούν μέρος των οφειλών που υπάρχουν, είτε θα μείνει η ομάδα ακέφαλη, θα παραιτηθεί αυτή η διοίκηση που δεν έχει την στήριξη κανενός και απλά… υπάρχει, ώστε να πάει το “μπαλάκι” και πάλι στους μετόχους και αυτοί να πάρουν μια απόφαση.

Άλλη λύση δεν υπάρχει στον ορίζοντα. Όσοι εξακολουθούν να μένουν σε κόντρες των περασμένων ετών, να κρατούν “μανιάτικα” και να το παίζουν “θιγμένοι”, μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν, απλά όταν θα ευαισθητοποιηθούν (γιατί θα γίνει αυτό, αφού είναι όλοι τους Αρειανοί), θα είναι πολύ αργά.

Όσοι αντιληφθούν την κρισιμότητα των στιγμών, θα δράσουν. Ο Τάκης Γεωργούλης είναι σε αυτή την κατηγορία και δρα για το καλό του Άρη με τον πιο ανιδιοτελή τρόπο που θα μπορούσε. Είναι άνθρωπος που έχει βάλει χρήματα στην ομάδα την τελευταία διετία, ουσιαστικά είναι αυτός που έχει βάλει τα περισσότερα από την ΣΑΡΙΣΑ και προσπαθεί να βρει μια λύση για να πάει η ομάδα σε πιο… ήρεμα νερά σε διοικητικό επίπεδο. Είναι, όμως, μόνος του.

damianΟ Γιάννης Δαμιανίδης για την πλειοψηφία είναι το πρόβλημα σε αυτή την ιστορία. Προσωπικά, θεωρώ ότι το πρόβλημα του Άρη είναι άλλο και όχι ο συγκεκριμένος παράγοντας. Είναι πολύ μεγαλύτερο. Είναι η απαξίωση στην οποία υπόκειται το τμήμα καθημερινά τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που η Ευρωλίγκα θεωρήθηκε δεδομένη, από τότε που το Top16 έγινε “έλα μωρέ στους 16 μπήκαμε, παλιά πηγαίναμε φάιναλ φορ”, από τότε που είχε με την Ταού και τη Φενερμπαχτσέ 500 και 600 εισιτήρια, από τότε που “δεν μου αρέσει η φάτσα του Χέρμπερτ”, από τότε που “είναι δυνατόν να παίζει αυτός και όχι τα ελληνάκια;”, από τότε που ο Άρης είχε ταυτότητα και τώρα μετα βίας κλείνει τα αεροπορικά εισιτήριά του.

Ο κόσμος αποφάσισε ποδόσφαιρο. Στηρίζει ποδόσφαιρο. Δεν κάνω εγώ καμία σύγκριση ή διαχωρισμό γράφοντας αυτή τη διαπίστωση. Είναι γεγονός και έχουν ήδη προλάβει να μπουν σε μια τέτοια διαδικασία οι περισσότεροι φίλαθλοι του συλλόγου. Δεν έχουν ευθύνη οι φίλαθλοι και οι οπαδοί για τις οφειλές ή τις κακές επιλογές στο αγωνιστικό, ούτε έχουν ευθύνη που η ομάδα έχασε π.χ. πέρσι από τον ΠΑΟΚ ή παλιότερα από το Μαρούσι. Έχουν όμως ευθύνη γιατί το τμήμα είναι παρατημένο…

Η βδομάδα που ξεκινάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Ας το αντιληφθούν αυτό όσοι ακόμα δεν το έχουν κάνει και έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους!

To Top