“Έχει ξεπεράσει τα όρια ο κ. Σκόρδας, πρώτη φορά άκουσα το όνομα του κ. Καλαποτλή”

Ο νομικός του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος αναφέρθηκε στα σενάρια συνάντησης με τον κ. Καλαποτλή για το ΑΦΜ του Γαζώρου, δηλώνοντας ότι το όνομα του, το ακούει πρώτη φορά, τονίζοντας ότι ο κ.Σκόρδας λέει ψέματα για ακόμα μια φορά και θα προσφύγει στα δικαστήρια εναντίον του.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την δήλωση το κ. Καλαποτλή ότι δεν γνωρίζει τον κ. Γρόλλιο: «Το όνομα του ακούω πρώτη φορά τώρα από εσάς, χωρίς να θέλω να τον προσβάλω. Τόσο εγώ όσο και ο αδερφός μου, νιώσαμε την ανάγκη να διαψεύσουμε γιατί αυτή η λασπολογία που υπάρχει δεν έχει προηγούμενο. Οι αναφορές του Χαράλαμπου του Σκόρδα είναι ιδιαίτερα προσβλητικές σε μια στιγμή όπου διεξάγεται μια ψηφοφορία για να βρεθεί η καλύτερη λύση. Ενώ υπάρχει αυτή η ψηφοφορία σήμερα εμπλέκει ονόματα και σπιλώνει και συνειδήσεις. Ενώ γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή μας, προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις είτε σε βάρος μας είτε σε βάρος άλλων».

Για τα λεγόμενα του Σκόρδα: «Μακάρι να είχε την χρηματοδότηση που λέει, αν μπορεί να λύσει το πρόβλημα του Άρη, μακάρι να το κάνει, και εγώ το καλό του Άρη θέλω. Αλλά αν δεν μπορεί θα πρέπει να συνειδητοποιήσει και ο ίδιος ότι τα ψέματα τελειώσανε. Φτάνει πια. Περιμένουμε να διαψεύσει αυτά που λέει γιατί αν δεν το κάνει θα προσφύγουμε στα ποινικά δικαστήρια. Έχει ξεπεράσει τα όρια».

To Top