ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει τον τρόπο ο φετινός Άρης! Βρέθηκε ξανά σε δύσκολη θέση κι έδειξε αντίδραση…

Η ήττα από τον ΑΕΚ έφερε προβληματισμό στο “στρατόπεδο” του Άρη, καθώς πέρα από το αρνητικό αποτέλεσμα και την καθοριστική συμβολή της διαιτησίας σε αυτό, η εμφάνιση δεν ήταν καθόλου καλή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρης βρίσκεται φέτος σε δύσκολη θέση. Ενδεχομένως, την τελευταία φορά, τα πράγματα να ήταν και πολύ πιο δύσκολα. Τον περασμένο Ιανουάριο, η πορεία της ομάδας ήταν πτωτική βαθμολογικά, καθώς υπήρξαν αρκετά αρνητικά αποτελέσματα, με τις απανωτές ήττες, εντός έδρας, από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να δημιουργούν μία δυσχερή κατάσταση.

Από αυτή, ο Άρης βγήκε αλώβητος τότε, όπως το είχε πράξει και στην αρχή της φετινής σεζόν. Τα προβλήματα της προετοιμασίας, ο οδυνηρός ευρωπαϊκός αποκλεισμός, είχαν δημιουργήσει ένα κλίμα έντονης αμφισβήτησης για την φετινή ομάδα. Όμως, μάζεψε τότε τα κομμάτια της και με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, κατάφερε να πραγματοποιήσει μία πορεία πρωταθλητισμού.

Φυσικά και τίποτα δεν χάθηκε την περασμένη Κυριακή. Παρά μόνο, μία “χρυσή” ευκαιρία για τον Άρη, να ξεφύγει από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Η διαφορά, πλέον, από τις δύο ομάδες είναι στους τρεις βαθμούς, με τον Άκη Μάντζιο και τους παίκτες να καλούνται να πράξουν, ότι και τον περασμένο Ιανουάριο.

Να αφήσουν στην άκρη, τις δύο ήττες μέχρι στιγμής στα πλέι οφ, και να επαναφέρουν τον καλό τους εαυτό, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι ομάδα με σωστή νοοτροπία και μέταλλο, το οποίο οφείλουν να δείξουν ξανά, παρότι είναι λογικό να υπάρχει κούραση και ο παράγοντας των τραυματισμών και των ανέτοιμων παικτών, που μειώνουν τις επιλογές του προπονητή.

 

To Top