Θέλτα – Σεβίλλη 3-4: Τρελό ματς και στο -6 κρυφοκοιτάζει τίτλο (video)

Σε ένα εκπληκτικό σε ρυθμό φάσεις και επτά γκολ, παιχνίδι, η Σεβίλλη έκανε ανατροπή στην ανατροπή (3-4), μείωσε στο -6 από την κορυφή και μπαίνει ρεαλιστικά στο κόλπο για την κούπα.

Ηταν αναποφάσιστη. Τα ήθελε όλα, αλλά δεν είχε το αντίστοιχο βάθος στο ρόστερ, ώστε να το υποστηρίξει. Η Σεβίλλη όμως έμεινε εκτός Champions League και Κυπέλλου και τώρα αφοσιωμένη στη La Liga, σκέφτεται πλέον ότι μπορεί να κυνηγήσει το θαύμα. Περνώντας με το χορταστικό 3-4 από το «Μπαλαΐδος», έκανε ανατροπή στην ανατροπή της Θέλτα και πλησίασε στο -6 από την κορυφή.

Η κεφαλιά του Κουντέ (8’) έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, αλλά το διπλό χτύπημα του Ιάγο Ασπας (20’ πεν, 26’ πλασέ) γύρισε το παιχνίδι για τους Γκαγιέγος. Ο Φερνάντο ισοφάρισε (35’), με τον Μπράις Μέντεθ (43’) να κάνει το 3-2 με ωραίο σκάψιμο. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν δυνάμεις για αντεπίθεση. Το πλασέ του Ράκιτιτς (60’) και το κλέψιμο με τελείωμα του Πάπου Γκόμες (76’) έδωσαν τους βαθμούς στη Σεβίλλη (σ.σ.: μία ήττα σε 12 αγωνιστικές), με τη Θέλτα να χάνει με αυτό το σκορ εντός για πρώτη φορά από το 1953.

To Top