Έχει τους παίκτες και την εμπειρία να μείνει μακριά από “κακοτοπιές” με Κολοσσό

Από σήμερα θα ξεκινήσει ουσιαστικά η ανάλυση του Κολοσσού, ομάδας που θα έρθει στο Αλεξάνδρειο με πολλά προβλήματα, εντός κι εκτός γραμμών, αλλά όπως έδειξε κόντρα στον Παναθηναϊκό κάθε άλλο παρά ακίνδυνη είναι.

Οι Ροδίτες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξουν κόντρα στον Άρη χωρίς τον καλύτερο Αμερικανό τους, Λάρον Ντέντι (15,6π., 6,1ρ.) και τον καλύτερό τους Έλληνα παίκτη, Δημήτρη Τσαλδάρη (12,1π., 45% στα 3π.), βρίσκονται σε κάθετη πτώση, έχουν αλλάξει προπονητή, έχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα και φαντάζουν ως εύκολος αντίπαλος.

Δεν είναι όμως. Ρωτήστε τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους παίκτες του Παναθηναϊκού που μέχρι το 36′ στο Βενετόκλειο την Κυριακή γινόταν ντέρμπι, απόδειξη ότι ο Κολοσσός είναι ομάδα που κρύβει κινδύνους.

Ο Άρης έχει την εμπειρία και τον χαρακτήρα να μην υποτιμήσει κανέναν, άλλωστε είναι τόσο λεπτές οι ισορροπίες στο πρωτάθλημα που με εξαίρεση τους δύο της Αθήνας (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους.

Οι παίκτες του Άρη γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να αντιδράσουν και να συμπεριφερθούν, γιατί γνωρίζουν όλες τις “κακοτοπιές” του πρωταθλήματος. Αυτό το ματς μπορεί να γίνει έτσι, αν το επιτρέψει ο Άρης…

 

To Top