Παρατηρήσεις και επισημάνσεις μετά τα συγχαρητήρια

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε αρκετή ώρα στους παίκτες του χθες για όσα… δεν έκαναν στο ματς με την Καβάλα. Δημόσια έδωσε συγχαρητήρια, έκανε όμως και παράπονα τα οποία τους ανέλυσε στη χθεσινή προπόνηση. Ο Άρης είναι μια… κανονική ομάδα μπάσκετ πλέον και θα πρέπει να τελειώνει τα παιχνίδια χωρίς να μπαίνει σε περιπέτειες.

Η αγωνιστική άνοδος του Άρη είναι ολοφάνερη. Αντικατοπτρίζεται από τις δύο νίκες μέσα στο 2013, κυρίως όμως από την εικόνα που δείχνει η ομάδα μέσα στο γήπεδο, απόρροια της πολύ σοβαρής δουλειάς που γίνεται στο Παλέ κάθε μέρα όταν κλείνουν οι πόρτες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησαν τα λάθη. Οι παίκτες του Άρη έκαναν αρκετά ώστε να δώσουν το δικαίωμα στη Καβάλα να διεκδικεί ένα χαμένο παιχνίδι ως το τέλος. Αυτό δεν θέλει επ’ ουδενί ο Αγγέλου και αυτά έλεγε χθες στους παίκτες του.

Άλλωστε οι κίτρινοι έκαναν το αυτονόητο μέσα στο 2013. Κέρδισαν στην έδρα τους το Περιστέρι και επικράτησαν εκτός έδρας της Καβάλας, μιας ομάδας που ναι μεν ήταν σε καλό ρυθμό, αλλά όχι καλύτερη ποιοτικά από τον Άρη. Το αυτονόητο, βέβαια, μέσα από την δουλειά και τις δυνατότητες που αναδείχθηκαν, όχι βάσει της εικόνας που παρουσίαζε η ομάδα στο ξεκίνημα…

 

To Top