Χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τις μεταγραφές, δεν πρέπει να χαθεί άλλος! Η ώρα της ασφαλιστικής ενημερότητας

Ο Άρης έχασε, ήδη, πολύ χρόνο για να αποκτήσει το δικαίωμα μεταγραφών. Την ώρα που βασικοί αντίπαλοι του στο παιχνίδι της επιβίωσης, όπως π.χ. η ΑΕΚ έχουν ενισχυθεί, οι κίτρινοι βρίσκονται σε μειονεκτική θέση και προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Τελευταίο βήμα αποτελεί η απόκτηση της ασφαλιστικής ενημερότητας, από τη στιγμή που ξεπεράστηκαν τα εμπόδια με την εφορία και την ΕΠΟ. Όπως σημειώσαμε από την πρώτη στιγμή, οι προσπάθειες που γίνονται απαιτούν θυσίες για να έχουν αποτέλεσμα, σε μια περίοδο όπου όλα τα μέτωπα είναι ανοικτά και δίνεται καθημερινή μάχη για να ξεπεραστούν εμπόδια για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ.

Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να συγκεντρωθούν τα χρήματα, ώστε να καλυφθεί το πόσο που χρειάζεται (περίπου 36.000 ευρώ).

Χθες δεν κατέστη δυνατόν να εξασφαλιστεί η ασφαλιστική ενημερότητα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η κίτρινη ΠΑΕ θα είναι σε θέση σήμερα Τρίτη να κλείσει και την τελευταία εκκρεμότητα για να ανοίξει ο δρόμος της μεταγραφικής ενίσχυσης, καταβάλλοντας τα χρήματα που απαιτούνται.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά το μεταγραφικό κομμμάτι, οι στόχοι είναι λίγο πολύ γνωστοί και δεδομένοι: Διαμαντάκος (θεωρείται ήδη κλεισμένος), Σαρρής (Εργοτέλης) Τάτος, ενώ υπό προϋποθέσεις και οι Ζαραδούκας, Παπάζογλου.

 

 

To Top