Έχουμε αφήσει πίσω τη Καβάλα και κοιτάμε μπροστά

Καλημέρα σας!

Θα ήθελα αρχικά να αναφερθώ στο φιλικό παιχνίδι με τη Καβάλα. Ήταν κακή η ομάδα. Σίγουρα δείξαμε ένα κακό πρόσωπο, ούτε εμείς το περιμέναμε ότι θα δείχναμε ένα τέτοιο πρόσωπο γιατί στις προπονήσεις δουλεύουμε αρκετά καλά και νομίζω ότι ήταν μια κακή παρένθεση αυτή η εμφάνιση.

Κρατάμε τα λάθη που έχουμε κάνει και τα είδαμε και προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε. Γι’ αυτό τον λόγο γίνονται τα φιλικά, για να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Ας μη ξεχνάμε ότι είναι ένα φιλικό παιχνίδι. Το έχουμε αφήσει πίσω το παιχνίδι με τη Καβάλα και κοιτάμε μπροστά…

Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία των παικτών, γιατί υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που έχουν έρθει από τα κολέγια, είμαστε καινούρια ομάδα και πρέπει να μάθει ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου, για να γίνουμε πραγματικά ομάδα. Τα παιδιά έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Κάνουν ότι καλύτερο μπορούν αυτό είναι δεδομένο. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος και πολύ υπομονή.

Βγήκαν κάποια συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε καθημερινά ακόμα πιο πολύ ώστε να βελτιώνομαστε και κάθε φορά να παρουσιάζουμε μια καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Έχουμε μπροστά μας το τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης. Είναι καλό τουρνουά για μας και το γεγονός ότι παίζουμε με θεωρητικά καλύτερες ομάδες από μας, αφού είναι επιπέδου Ευρωλίγκας, είναι ένα επιπλέον κίνητρο να μπούμε μέσα, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Να τα δώσουμε όλα και να δείξουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό που δείξαμε με τη Καβάλα.

To Top