Έ-Χ-ασε την ευκαιρία η Κ-17 (photogallery & video)

«Λευκή» ισοπαλία παραχώρησε η Κ-17 στη Σουρωτή απέναντι στη Δόξα Δράμας, πετώντας δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς που θα την βοηθούσαν σημαντικά στην προσπάθειά της να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «κίτρινοι» μολονότι ήταν καλύτεροι κυρίως στο β’ ημίχρονο από τους «μαυραετούς», οι οποίοι έδιναν τον πρώτο τους αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα, δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο «τρίποντο» κι έτσι αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Άρης μπήκε αρκετά «παγωμένος» στο παιχνίδι, μην μπορώντας να βρει τα πατήματά του, κάτι το οποίο ώθησε τις δύο ομάδες στο να κινηθούν κυρίως στο χώρο του κέντρου και να μην δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις για γκολ, με εξαίρεση εκείνη του 10′ όταν ο Πασχαλίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Λεμονής με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Με την έναρξη του β’ μέρους οι παίκτες του Τάσου Θέου βρήκαν και πάλι το ρυθμό τους και κατάφεραν να διεισδύσουν στην περιοχή της Δόξας, χωρίς ωστόσο να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος, καθώς βρήκαν απέναντί τους έναν αρκετά καλό Ηλιάδη. Στο 50′ σουτ του Πασχαλίδη πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 55′ σουτ του Μπελούλη κατέληξε στην αγκαλιά του Ηλιάδη. Στο 60′ ήταν η σειρά της Δόξας να απειλήσει, όμως ο Μαντζάρης είπε «όχι». Στο 62′ ο Χατζηκυριάκου βγήκε στην αντεπίθεση, όμως ο Αλταλίκης τον πρόλαβε πριν βγει τετ α τετ με τον πορτιέρο των «κίτρινων».

Στο 65′ ο Ιγνατίδης βγήκε απέναντι στον Ηλιάδη, όμως αντί να δοκιμάσει να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα πάνω στο σώμα του με συνέπεια να χαθεί μία τεράστια ευκαιρία για την ομάδα. Στο 67′ σουτ του Μπελούλη χτύπησε στο δοκάρι των Δραμινών, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ιγνατίδης γύρισε προς τον Μπέκα με τον δεύτερο να μην προλαβαίνει να βρει την μπάλα. Στο 73′ αλλά και στο 75′ ο Μπέκας απώλεσε άλλες δύο σημαντικές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με τις κεφαλιές του να περνάν εκτός αγωνιστικού χώρου. Στις καθυστερήσεις του ματς ο Άρης λίγο έλειψε να δεχθεί από το πουθενά γκολ όταν σουτ του Τσακίρη από πλάγια θέση πέρασε πάνω από την εστία του Μαντζάρη, στην μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο β’ μέρος.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Διονύσιος Παλιούρας από την ΕΠΣ Μακεδονίας, και βοηθοί του οι Μιχαηλίδης και Σιντόρης από τον ίδιο σύνδεσμο.

Την επόμενη αγωνιστική οι «κίτρινοι» θα πραγματοποιήσουν το ρεπό τους, ενώ επόμενος αντίπαλός τους για την τέταρτη αγωνιστική του β’ γύρου είναι η Κέρκυρα.

ΑΡΗΣ: Μαντζάρης, Κιβρακίδης (36′ Βασιλούδης), Ανδρεάδης, Γραμπής, Μπιμπισίδης, Φούσκας (55′ Μπέκας), Λεμονής, Μπελούλης, Παχαλίδης (65′ Μήτρου), Αλταλίκης, Ιγνατίδης.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ηλιάδης, Δημητριάδης, Μπαλογιάννης, Σαριόπουλος, Στεριανός, Τσακίρης, Γιάγκου (76′ Ασλανίδης Φ.), Κελεβίδης, Κουκουβίτσιος, Λέκοβιτς (85′ Ασλανίδης Α.), Παπαδόπουλος(60′ Χατζηκυριάκου).

Το φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από την αναμέτρηση:
{gallery}karaoglanidis/k17_doxa{/gallery}

Δείτε στο βίντεο του PRESSARIS μία χαρακτηριστική φάση του αγώνα:
{youtube}KzyNKDIyTAE|640|360|1{/youtube}

To Top