Πρώτος στόχος του Μπλατ είναι ο Τζέιμς!

Οι πληροφορίες που έρχονται από το Ισραήλ αναφέρουν πως ο Ντομινίκ Τζέιμς είναι η πρώτη επιλογή της Μακάμπι για την αντικατάσταση του Τζόρνταν Φάρμαρ. Οι κίτρινοι δεν έχουν δεχτεί ακόμα επίσημη πρόταση, όμως γνωρίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη, όπως το γνωρίζει και η πλευρά του Τζέιμς.

Στο σάιτ “one.co.il” φιλοξενούνται και δηλώσεις μέλους του τεχνικού τιμ της Μακάμπι, ο οποίος τόνισε για τον Τζέιμς πως “βρίσκεται σε μια προβληματική κατάσταση στον Άρη. Ο σύλλογος υποφέρει από οικονομικά προβλήματα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθει ο παίκτης, αν η Μακάμπι καταλήξει σε αυτόν. Είναι πολύ καλός οργανωτής του παιχνιδιού, είναι παίκτης με αθλητικές ικανότητες και μπορεί να καλύψει το κενό του Φάρμαρ. Στην Ελλάδα μιλούν για έναν πολύ καλό χαρακτήρα και ταλαντούχο παίκτη. Πέρα από όλα αυτά, υπάρχει και το κατά πόσο ο Τζέιμς μπορεί να ανταποκριθεί στο υψηλό επίπεδο, γιατί δεν έχει εμπειρία και αυτό θα μετρήσει”.

Είναι γεγονός πως η “ομάδα του λαού” εκτός από τον Τζέιμς έχει στο στόχαστρο άλλους τρεις παίκτες που έχουν περάσει από τον Άρη στο παρελθόν. Πρόκειται για τους Σμους Πάρκερ, Μπόμπι Μπράουν και Ντάριους Ουάσινγκτον! Οι δύο τελευταίοι έχουν ομάδες, αφού παίζουν στην Όλντενμπουργκ και την Τουρκ Τέλεκομ αντίστοιχα.

To Top