Θέος: «Να μάθουμε να ανοίγουμε τις άμυνες…»

Η εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την πρωτοεμφανιζόμενη Δόξα Δράμας, ασφαλώς δεν άφησε ευχαριστημένο τον προπονητή της Κ-17, Τάσο Θέο, ο οποίος δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα στο «Άρης FM 92,8»:

«Δεν παίξαμε σωστά για να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα. Δεν πλαγιοκοπήσαμε, δεν παίξαμε κάθετο ποδόσφαιρο για να το πετύχουμε. Θα πρέπει να αντιληφθούν τα παιδιά τη σημασία του κάθε αγώνα ξεχωριστά. Μπορεί να κερδίζεις στην Ξάνθη και να έρχεται εδώ η Δόξα και να παίρνει την ισοπαλία. Θα πρέπει να παίξουμε σωστότερο ποδόσφαιρο και να μην χάσουμε άλλους πολύτιμους βαθμούς στην έδρα μας».

Ο κ. Θέος κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Θα δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι, στο πώς θα αντιμετωπίζουμε τις κλειστές άμυνες. Τα παιδιά προσπαθούν να βγάζουν τον σωστό τους εαυτό και να βελτιώνονται. Το μόνο που κρατάμε ήταν η αγωνιστικότητα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο μπήκαμε χαλαρά, καθώς και κάποιες καλές στιγμές κατά διαστήματα, στις οποίες όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και να απελευθερωθούμε από το άγχος».

To Top