ΑΠΟΨΕΙΣ

Ήρεμος και συγκεντρωμένος στην αποστολή του ο Μαντσίνι

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποτέλεσε μοιραία το πρόσωπο των τελευταίων ημερών λόγων των μεταγραφικών ζυμώσεων που προηγήθηκαν.

Από την Τρίτη επί της ουσίας σημειώθηκε όμως η λήξη συναγερμού με μια ώριμη απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη, που η ανάγνωσή της καταγράφει δικαιοσύνη, ηρεμία και κίνητρο για όλους. Τόσο για τον σύλλογο, όσο φυσικά και για τον Αργεντίνο, ο οποίος έδειξε να προσελκύεται από την προοπτική ενός γενναίου συμβολαίου, γεμάτο με… πετροδολάρια.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αργεντίνος από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την έναρξη της φετινής σεζόν δείχνει απόλυτα συγκεντρωμένος στην αποστολή του στον αγωνιστικό χώρο, με ξεκάθαρο προσανατολισμό τις επιτυχίες με τον Άρη.

Σίγουρα μοιάζει πιο ήρεμος, με πιο καθαρό μυαλό και δουλεύει υπό τις οδηγίες του Άλαν Πάρντιου. Στην πρόσφατη συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ξεκαθαρίστηκαν όλα και πλέον χωρίς… βαρίδια και δεύτερες σκέψεις συνεχίζει την δουλειά του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αργεντίνος παίκτης παίρνοντας μια αύξηση περίπου 30% (χωρίς να επεκταθεί το συμβόλαιο που λήγει το 2024) επί της ουσίας ανταμείβεται για την αγωνιστική του πρόοδο, “εισπράττοντας” την αγωνιστική ποιότητα και αξιοπιστία του κι αυτό του δίνει ένα επιπλέον κίνητρο…

To Top