ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρεπό σήμερα για τους παίκτες του Άρη, από αύριο με τη σκέψη στον Πανσερραϊκό

Ρεπό σήμερα για τους παίκτες του Άρη, από αύριο με τη σκέψη στον Πανσερραϊκό….

Το πρόγραμμα του Σαββάτου για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλάμβανε τη διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα την ομάδα Κ19, η οποία –επίσης- αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στο παιχνίδι, που έγινε το χθες πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, χρησιμοποιήθηκαν –κυρίως- όσοι δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής -μέχρι τώρα- στους επίσημους αγώνες.

Σήμερα Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχουν ρεπό. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει του αγώνα του επόμενου Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών (21/10, 20:00), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024”.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρεπό σήμερα για τους παίκτες του Άρη, από αύριο σε ρυθμούς Ολυμπιακού

Ρεπό σήμερα για τους παίκτες του Άρη από αύριο σε ρυθμούς Ολυμπιακού.

Σε… χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκε η χθεσινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, αφού έγινε προπόνηση αποφόρτισης.

Τα θετικά μηνύματα έρχονται από τον Λούκας Ρουπ, ο οποίος από αύριο που η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις μετά το σημερινό ρεπό, θα ξεκινήσει να ανεβάζει ρυθμούς και να μπαίνει σταδιακά στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρεπό σήμερα για τους παίκτες του Άρη, από αύριο η προετοιμασία για Παναθηναϊκό

Ρεπό θα έχουν σήμερα οι παίκτες του Άρη, από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Χθες στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου προπονήθηκαν ι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους είχαν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον νικηφόρο αγώνα με τον Ιωνικό, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές).

Σήμερα Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της κιτρινόμαυρης ομάδας θα έχουν ρεπό.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Τρίτης (18/10) στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (23/10, 19:30), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Χωρίς κατηγορία

Ρεπό σήμερα για τους παίκτες του Άρη, από αύριο τελική ευθεία για Βόλο

Ρεπό σήμερα για τους παίκτες του Άρη, από αύριο τελική ευθεία για Βόλο.

Διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα (ασκήσεις κατοχής μπάλας και ασκήσεις δύναμης το πρωί, ασκήσεις τεχνικής, αμυντική τακτική και ασκήσεις φυσικής κατάστασης το απόγευμα), για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Ο Άλαν Πάρντιου επέλεξε για χθες μια μέρα με ένταση ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Βόλο. Σήμερα Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν αύριο το πρωί στο Νέο Ρύσιο οπότε και μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με την ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρεπό σήμερα για τους παίκτες του Άρη, από αύριο η προετοιμασία για Κισσαμικό

Ρεπό περιελάμβανε το πρόγραμμα σήμερα για τους παίκτες του Άρη, από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Κισσαμικό.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

“Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο. Η προπόνηση της Τρίτης (07/03) θα είναι πρωινή και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Κισσαμικό (12/03) στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00), το πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League”.

To Top