ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμφωνία του Άρη με σέντερ, θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση!

Θέμα ωρών ή λίγων ημερών είναι η ανακοίνωση του παίκτη, που θα αντικαταστήσει τον Μάνι Μπέιτς. Ο Άρης έχει έρθει σε συμφωνία με παίκτη, που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ και απομένει η επισημοποίηση του “γάμου” των δύο πλευρών.

Τόσο ο Γιάννης Καστρίτης, μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών όσο και ο team manager της ομάδας, Χρήστος Ταπούτος, πριν το τζάμπολ του χθεσινού ματς, ανέφεραν σε δηλώσεις τους πως ο εκλεκτός έχει βρεθεί και σύντομα οι κιτρινόμαυροι θα κάνουν την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ τους, ενισχύοντας την front line τους.

Αυτό αναμένεται να συμβεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα, ώστε ο Άρης να καλύψει ένα σημαντικό κενό στη σύνθεσή του και να πλαισιώσει τον Σίλβιο Ντε Σόουζα, αλλά και τους υπόλοιπους ψηλούς.

Απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα, προκειμένου να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα και να κλείσει οριστικά, μετά από έρευνα και συζητήσεις περίπου 40 ημερών. Όπως όλα δείχνουν οι κιτρινόμαυροι θα έχουν νέα πρόσωπο το αργότερο μέχρι το εντός έδρας παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με την Καρδίτσα.

To Top