ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήρωες! Δεν χάνει, ρε!!! Αλητείες Ευαγγέλου, έκλεψε τη νίκη από τον Άρη, που έδειξε ψυχή και το… γύρισε (2-2) με 10 παίκτες!

Καμικάζι Ευαγγέλου δεν μπορείς να τους σταματήσεις! Ψυχωμένος Άρης, έπαιζε με 10 παίκτες για 60 λεπτά, με πέναλτι “μαϊμού” και αποβολή Ροζ, που δεν υπήρχε! Οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν με 10 παίκτες, είδαν τον Ευαγγέλου να τους αρνείται πεντακάθαρο πέναλτι στο 2-0, πάνω στον Μάνο, αλλά το γύρισαν σε 2-2, με Κάτσε και Σάσα, γιατί είναι ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…

Με σύστημα 5-3-2 ο Ατρόμητος. Ο Γιαννιώτης κάτω από τα δοκάρια, Γκαλβάο, Ρισβάνης και Γούτας οι τριάδα στην άμυνα και ο Γκάλο με τον Τομάσεβιτς δεξί και αριστερά ως φουλ μπακ. Οι Νάτσος, Χαρίσης και Μουνίθ στα χαφ και στην επίθεση οι Ενσικουλού και Μανούσος.

Με 4-2-3-1 στο Περιστέρι ο Άκης Μάντζιος. Στο τέρμα για τον Άρη ο Σιαμπάνης, με τον Σούντγκρεν δεξιά και τον Γκάνεα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας, οι Δεληζήσης και Ροζ. Στα χαφ δίδυμο, Σάσα-Ματίγια, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μάνο θα παίξει ο Μπερτόγλιο με τους Γκάμα και Ματέο στα άκρα της επίθεσης.

ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ!

Οι φόβοι του Άρη για τον ορισμό του Ευαγγέλου επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Αθηναίος ρέφερι, μετά τα όσα έκανε πέρσι στο ΑΕΚ-Άρης, μιμήθηκε ξανά τον εαυτό του, με πέναλτι… μαϊμού και αποβολή παίκτη των κιτρινόμαυρων!

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν συντηρητικά το παιχνίδι, το οποίο δεν είχε αξιόλογες τελικές προσπάθειες στα πρώτα λεπτά. Πρώτη σημαντική ευκαιρία για τον Άρη, στο 18΄. Ο Μπερτόγλιο από τα δεξιά γύρισε, ένα κλικ μακριά από την μπάλα ο Μάνος δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και να σκοράρει! Νωρίτερα, ο Ευαγγέλου χαρίστηκε δύο φορές σε παίκτες του Ατρόμητου, Τομάσεβιτς και Ενσικουλού έπρεπε να είχαν δει την κίτρινη κάρτα. Στο 30΄, όμως, έβγαλε κατευθείαν την κίτρινη κάρτα στον Ροζ. Στο 32΄, ο Μανούσος χτύπησε εκτός φάσης, χαμηλά στον αστράγαλο τον Ματίγια, τίποτα από τον Ευαγγέλου, ούτε καν κίτρινη κάρτα! Στο 35΄, ο Νάτσος έκανε το σουτ, ο Ροζ έδιωξε πεντακάθαρα με το κεφάλι, αλλά ο Ευαγγέλου δεν πήγε καν στο VAR, έδειξε το πέναλτι και απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον αμυντικό του Άρη! Ο Μανούσος, ευστόχησε στο 37΄και άνοιξε το σκορ, 1-0.

ΕΠΝΙΞΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΗ!

Με τον Άρη να παίζει με 10 παίκτες, μία αδράνει στην άμυνά του, έδωσε την ευκαιρία στον Μουνίθ με δυνατό σουτ, να πετύχει το 2-0, στο 51΄. Ο Ευαγγέλου, συνέχισε το… έργο του, καθώς δεν έδειξε μία ακόμα κίτρινη κάρτα, στον Γούτα, που τράβηξε την φανέλα του Μπερτόγλιο!

Στο 56΄, ο Μπερτόγλιο έκλεψε την μπάλα από πλάγια θέση, έδωσε στον Μάνο, που ανατράπηκε ξεκάθαρα, με τον Ευαγγέλου να μην δίνει το πέναλτι! Απίστευτο κι όμως αληθινό, με ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, από το πρώτο ημίχρονο. Άξιος ο Ευαγγέλου, κάνει την δουλειά για την οποία τον έστειλαν!

ΧΡΥΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!

Στο 59΄, ο Μάντζιος ρίχνει στο ματς του Σίλβα και Κάτσε, οι δύο τους συνεργάστηκαν στο 60΄, καθώς ο Πορτογάλος κέρδισε την μπάλα, γύρισε και ο δεύτερος πλάσαρε τον Γιαννιώτη για το 2-1, βάζοντας ξανά τον Άρη μέσα στο ματς!

Διπλή ευκαιρία για τον Άρη στο 68! Γύρισμα του Μάνου, έδιωξε ο Γιαννιώτης στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σουτ του Ματίγια λίγο πάνω από την εστία του Ατρόμητου!

Στο 78΄ο Χαρίσης, με τάκλιν από πίσω έκανε φάουλ στον Μαντσίνι, αλλά από το τσεπάκι του Ευαγγέλου βγήκε μόνο η κίτρινη κάρτα!

ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!

Στο 82΄, ο Μαντσίνι από τα δεξιά έκανε εξαιρετική κίνηση, γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Σάσα με ψύχραιμο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια, 2-2!

 

Οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν μέχρι το τέλος για το γκολ της ολικής ανατροπής, δίχως να το καταφέρουν. Ομως έμειναν αήττητοι για πέμπτο ματς εκτός έδρας, δείχνοντας χαρακτήρα και μέταλλο.

Ατρόμητος (Ν. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο, Τομάσεβιτς (72΄Κιβρακίδης), Νάτσος, Χαρίσης, Μουνίθ (72΄Χριστοδουλόπουλος), Ενσικουλού, Μανούσος (72΄Κωτσόπουλος)

Άρης (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Γκάνεα (59΄Κάτσε), Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (42΄Μπεναλουάν), Ματέο (59΄Σίλβα), Μπερτόγλιο (76΄Μαντσίνι), Μάνος (76΄Λόπεθ)

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Δημήτρης Μαυρουδής (Ηρακλείου) – Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) – ΑVAR: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ

4ος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

To Top